Homepage  / Vedete româneşti

Răzvan Simion a izbucnit în lacrimi la TV. Adda l-a emoționat cu dezvăluirile despre lupta cu boala

Răzvan Simion a izbucnit în lacrimi la TV. Adda l-a emoționat cu dezvăluirile despre lupta cu boala
8

de Roxana Mirea,

Răzvan Simion s-a emoționat până la lacrimi în momentul în care Adda, prezentă în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, vorbea despre lupta ei cu boala. Prezentatorul de la Antena 1 are doar cuvinte de laudă la adresa artistei. Ce a povestit Adda, de l-a făcut pe Răzvan Simion să plângă în direct.

Răzvan Simion, în lacrimi. Adda l-a emoționat cu povestea ei

Adda a fost invitată în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” și a vorbit despre boala de care suferă. Ea suferă de boala Lyme, în stadiu foarte avansat. În prezent, artista urmează un tratament și ia zilnic 26 de pastile, după cum ea a povestit pe Instagram. A trecut mai bine de o lună de când vedeta le-a vorbit fanilor ei despre drama prin care trece.

Chiar dacă simptome au apărut în urmă cu doi ani, Adda a aflat recent adevăratul diagnostic. Răzvan Simion a fost emoționat până la lacrimi de confesiunile artistei.

Eu am presimțit cumva ce am. Din octombrie anul trecut mergeam la doctori și am întrebat și de Lyme și m-au trimis la psiholog, iar psihologul mi-a zis să nu mai vin că sunt ok, că problema mea e la fizic, nu la căpuț. Mi-am dat seama despre ce e vorba când într-o zi mi-a paralizat piciorul pe ambreiaj, n-am mai putut să-l ridic, am fost, m-am testat, a ieșit pozitiv, mi-am făcut mai multe investigații.

Când am filmat Paranoia (n.r. piesa lansată recent) nu-mi simțeam fața, partea stângă. Dar trag de mine și sunt vie, vreau să mă bucur de toate lucrurile din viața mea”, a dezvăluit Adda în cadrul emisiunii Neatza, de la Antena 1, potrivit fanatik.ro.

adda-razvan-simion-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Răzvan Simion: „Lasă că plâng eu”

În momentul în care a amintit de o imagine în care Adda apare alături de soțul său, Cătălin Rizea, și de băiatul lor, Alexandru, prezentatorul TV s-a emoționat profund. Mesajul din dreptul fotografiei l-a făcut pe Răzvan Simion să lăcrimeze.

Prezentatorul de la Antena 1 a admirat tăria de caracter și puterea de care dă dovadă artista în lupta cu boala.

„Dar nu mă face să plâng acum. Nu e de plâns. Acum simt că trăiesc cu adevărat, mă bucur cu adevărat de ce e în jurul meu. M-am emoționat foarte tare acum. Vreau să las lucruri în urmă”, a mai spus Adda.

Lasă că plâng eu”, a completat Răzvan Simion.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton