Homepage  / Vedete româneşti

Răzvan Simion, mesaj romantic de ziua iubitei lui. Cum a reacționat Daliana Răducan. „Ne unesc pe vecie”

Răzvan Simion, mesaj romantic de ziua iubitei lui. Cum a reacționat Daliana Răducan. „Ne unesc pe vecie”
6

de Roxana Mirea,

Răzvan Simion trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Daliana Răducan. Prezentatorul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” este foarte fericit alături de iubita lui și nu se sfiește să își exprime dragostea și în mod public. Iubita lui Răzvan Simion a împlinit 32 de ani, iar prezentatorul matinalului de la Antena 1 i-a transmis un mesaj emoționant.

Ce mesaj a transmis Răzvan Simion de ziua iubitei lui, Daliana Răducan

Daliana Răducan a împlinit duminică, 28 august, frumoasa vârstă de 32 de ani. Cu această ocazie specială, Răzvan Simion i-a transmis un mesaj romantic și emoționant iubitei lui. Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a publicat și o imagine cu aleasa inimii sale, amândoi îmbrăcați în alb și cu câte un pahar de vin în mână.

„20 de zile în august. 10 ani în calendar. Doar astea sunt lucrurile ce ne despart. Altfel… milioanele de secunde împreună ne unesc pe vecie. La mulți ani, iubita mea! @daliana.răducan”, a scris Răzvan Simion pe Instagram.

Daliana Răducan a reacționat în urma mesajului transmis de iubitul ei. Ea a distribuit postarea pe contul ei personal de Instagram și a scris „te iubesc” în dreptul imaginii. Pe de altă parte, și fiica lui Răzvan Simion, Ianca, a avut o urare specială pentru Daliana Răducan.

La mulți ani, prietena mea cea mai bună! Te iubim mult!”, a scris Ianca în dreptul unei imagini în care apare alături de iubita tatălui său.

„Frumoasa mea”, a fost răspunsul Dalianei.

Răzvan Simion, mesaj romantic de ziua iubitei lui. Cum a reacționat Daliana Răducan. „Ne unesc pe vecie”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton