Homepage  / Vedete româneşti

Răzvan Simion și Dani Oțil, în lenjerie intimă la patinoar. „Când pierzi un pariu…”

Răzvan Simion și Dani Oțil, în lenjerie intimă la patinoar. „Când pierzi un pariu...”

de Roxana Mirea,

Răzvan Simion şi Dani Oţil, matinalii de la Antena 1, sunt cunoscuți pentru glumele lor savuroase, dar și pentru faptul că respectă orice pariu pe care îl fac cu colegii lor de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Ei bine, miercuri, 19 ianuarie, Dani Oțil și-a adus aminte de un moment de acum câțiva ani, când el și Răzvan Simion au fost nevoiți să meargă la patinoar în lenjerie intimă.  

Răzvan Simion şi Dani Oţil, în lenjerie intimă la patinoar

Dani Oţil a publicat pe Instagram o imagine în care apare alături de bunul lui prieten Răzvan Simion. În fotografia respectivă, prezentatorii de la „Neatza cu Răzvan și Dani” erau la patinoar, dar nu oricum, ci îmbrăcați în lenjerie intimă. Motivul pentru care cei doi au mers așa la patinoar a fost că au pierdut un pariu.

„Survivor în condiții mai grele 😎 Când pierzi un pariu… Trebuie să te ții de cuvânt”, a scris Dani Oțil pe Instagram, aducându-și aminte de acele momente.

Acest pariu a fost pierdut acum câțiva ani de către cei doi matinali. La vremea respectivă, ei au pierdut un meci de biliard impotriva Flaviei Mihăşan și a Amaliei Ștefania. Cel mai probabil, după ce a început emisiunea Survivor România, de la Pro TV, Dani Oțil și-a adus aminte de acest pariu pierdut și a vrut să arate că se poate și mai rău.

Cert este că fanii lui s-au amuzat foarte tare în urma fotografiei publicate de Dani Oțil.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton