Homepage  / Prime Video

„Reacher” sezonul 2: Alan Ritchson a anunțat care e următorul roman ecranizat din seria lui Lee Child

„Reacher” sezonul 2: Alan Ritchson a anunțat care e următorul roman ecranizat din seria lui Lee Child

de Ruxandra Dinca,

Actorul Alan Ritchson, interpretul lui Jack Reacher din popularul serial „Reacher” de la Amazon, le-a dezvăluit fanilor pe Instagram care dintre romanele lui Lee Child va fi ecranizat în următorul sezon, al doilea. Este vorba de „Ghinioane și încurcături”, cartea cu nr. 11 din celebra serie a scriitorului englez.

Serialul „Reacher”, ecranizare după cărțile lui Lee Child, a fost lansat în februarie la Amazon și s-a bucurat imediat de un succes uriaș, unul dintre cele mai mari din istoria platformei. La doar câteva zile după lansare, Amazon anunța că serialul va continua cu sezonul 2. Recent, actorul Alan Ritchson a revenit cu mai multe informații.

„Așa este, al doilea sezon din „Reacher” va fi bazat pe „Ghinioane și încurcături” (volumul 11 al seriei), scris de legendarul Lee Child. Dacă a trecut ceva vreme de când l-ați citit – Când membrii vechii unități militare a lui Reacher încep să moară, Reacher are un singur gând: răzbunare.
Filmările vor începe la toamnă. Abia aștept să vedeți ce v-am pregătit”, a scris Ritchson pe contul personal de Instagram.

Se întoarce Neagley

La postarea lui Ritchson a comentat și actrița Maria Sten. Aceasta o interpretează în serial pe Frances Neagley, prietenă, colaboratoare și fostă colegă a lui Jack Reacher, la serviciile căreia acesta apelează când are nevoie de ajutor.

Neagley va fi unul dintre puținele personaje din sezonul 1 care vor reapărea și în sezonul 2. Fiecare sezon din serialul „Reacher” va ecraniza o altă carte din seria de 26 de volume semnate de Lee Child. Asta înseamnă că, de fiecare dată, Reacher se va afla în locuri și perioade de timp diferite, având de-a face cu alți oameni.

Primul sezon din „Reacher” a adaptat cartea „Capcana Margrave”, care explică începuturile fostului polițist militar Jack Reacher, un tip masiv, foarte deștept, un adevărat hoinar, căruia îi place să colinde SUA fără să se atașeze de oameni sau locuri.

În aceste condiții, e puțin probabil să reapară în sezonul 2 actorii principali din primul sezon, în principal Malcolm Goodwin ca Oscar Finlay și Willa Fitzgerald ca Roscoe Conklin.

Ce se întâmplă în „Ghinioane și încurcături”

„Bad Luck and Trouble” este cartea nr. 11 din seria Jack Reacher și a fost publicată în 2007. La noi, a fost tradusă de Editura Trei sub numele „Ghinioane și încurcături”. Iată ce se întâmplă în roman, potrivit descrierii oficiale:

Pentru Jack Reacher, evenimentele din 11 septembrie 2001 au adus o schimbare practică a stilului de viață. Pe lângă periuța de dinți pliabilă, acum poartă asupra lui și o carte de identitate cu fotografie. Totuși, nimeni nu-i poate da de urmă. Așa că, atunci când un membru al fostei sale unități militare găsește o cale de a-i transmite un mesaj, Reacher știe că e vorba de ceva foarte serios: Vreau să aduni laolaltă vechea unitate.

Nu te încurci cu investigatorii speciali. Întotdeauna se apără unul pe celălalt. Acum unul dintre ei e mort în deșertul californian. Iar ceilalți șase sunt de negăsit.

Nu te încurci cu Jack Reacher. Vechii lui camarazi sunt în mare încurcătură, iar el n-are de gând să stea cu mâinile-n sân.

Nici acum, nici altă dată.”

Când va fi lansat sezonul 2 din „Reacher”

Primul sezon din „Reacher” a fost lansat în februarie și a avut opt episoade. Cu filmările de la sezonul 2 programate să înceapă în toamnă, este clar că noile episoade nu vor fi lansate anul acesta. Probabil sezonul 2 va fi lansat în 2023, la începutul anului, în cel mai bun caz. Dar oficial este prea devreme să fie ceva confirmat.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton