Homepage  / Vedete româneşti

Reacția lui Cosmin Seleși după ce Pepe l-a înlocuit la „Te cunosc de undeva” 2022. Ce mesaj a transmis

Reacția lui Cosmin Seleși după ce Pepe l-a înlocuit la „Te cunosc de undeva” 2022. Ce mesaj a transmis
11

de Roxana Mirea,

Cosmin Seleși a transmis un mesaj pe rețețelele sociale după ce a fost înlocuit de Pepe la „Te cunosc de undeva” 2022. Actorul a prezentat emisiunea de la Antena 1, alături de Alina Pușcaș, încă de la debutul show-ului, de pe 17 martie 2012.

Cosmin Seleși, după ce Pepe l-a înlocuit la „Te cunosc de undeva” 2022

Au început filmările pentru „Te cunosc de undeva” 2022, iar Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor. Până anul acesta, emisiunea a fost prezentată de Cosmin Seleși și Alina Pușcaș, însă actorul a decis să renunțe la emisiune după 16 sezoane. Acum, după ce s-a aflat oficial că Pepe l-a înlocuit la „Te cunosc de undeva” 2022, Cosmin Seleși a transmis un mesaj pe Facebook despre experiența lui de la show-ul transformărilor.

„Am agatat palaria si haina in cuier. Ce calatorie frumoasa a fost!  S-a simtit ca o serie limitata. Am fost destul de norocos sa fac parte dintr-un show de televiziune in care am intrat, am contribuit cu partea mea, am ras, am invatat si am plecat. Familia Te Cunosc De Undeva merge mai departe. Am legat prietenii frumoase cu o echipa de vis si cu un casting mereu surprinzator, cu care am lucrat 9 ani, 16 sezoane adica 240 de editii.

N-a fost niciodata un moment potrivit pentru a spune la revedere. Cu toate astea, timpul trece repede si inca de anul trecut de cand am decis sa plec de la TCDU, scriu urmatorul capitol, cu proiecte in care pun mult suflet, filmul “ Secretul lui Zorillo” care va aparea in cinematografe in 22 aprilie, piese de teatru si Cosmin Selesi Orchestra.

Sanatosi sa fim!”, a scris Cosmis Seleși pe Facebook.

Cosmin Seleși (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Au existat de mai mult timp zvonuri potrivit cărora actorul a plecat de la Antena 1. Cosmin Seleși a participat la programul de Revelion de la Pro TV și chiar i-a ținut locul lui Cătălin Măruță într-o ediție a emisiunii „La Măruță”.

Sursa foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton