Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Reacția Cristinei Ciobănașu după ce s-a spus că Oana Moșneagu și Vlad Gherman ar avea o relație. „Cris privește relația noastră…”

Reacția Cristinei Ciobănașu după ce s-a spus că Oana Moșneagu și Vlad Gherman ar avea o relație. „Cris privește relația noastră...”
6

de Andra Stana,

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, precum și fosta iubită a acestuia, Cristina Ciobănașu, lucrează împreună. Cei trei fac parte din distribuția serialului „Adela”. De curând, au apărut zvonuri despre o posibilă poveste de iubire apărută între Oana și Vlad. Într-un material pentru VIVA!, actrița din serialul de la Antena 1 a pus punctul pe „i”. Iată ce simte față de colegul ei de platou.

Oana Moșneagu, Vlad Gherman, Mara Oprea sunt doar câțiva dintre actorii care apar în serialul „Adela”, de la Antena 1. Se văd aproape zi de zi pe platourile de filmare așa că se cunosc foarte bine, au devenit foarte apropiați.

În urmă cu ceva vreme, Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au fotografiat împreună, iar imaginile cu ei au stârnit rumoare printre fani, aceștia chiar i-au întrebat dacă formează un cuplu. Acum, actrița a spus pentru prima dată ce fel de relație are cu Vlad Gherman.

„Eu, Mara, Vlad și Alecs am legat o prietenie foarte frumoasă în contextul acestui proiect. Într-adevăr, petrecem foarte mult timp împreună, de la serile de joi, în care vizionăm «Adela», pentru că #dacaejoieAdela, la weekenduri și vacanțe. Ne înțelegem foarte bine și ne suntem aproape unii celorlalți”, a declarat ea.

Oana-Mosneagu-si-Vlad-Gherman-ar-avea-o-relatie-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Suntem prieteni și, da, ce-i drept, ne-am apropiat foarte mult”

Astfel, Oana Moșneagu a clarificat că între ea și actor nu există o relație de iubire, ci una de prietenie.

Cristina Ciobănașu, fosta iubită a lui Vlad Gherman, nu s-a arătat deranjată de apropierea dintre ei.

„Cris privește relația noastră de prietenie cât se poate de normal. Suntem prieteni și, da, ce-i drept, ne-am apropiat foarte mult toți patru. Eu, Mara, Alecs și Vlad, de mai bine de jumătate de an, după ce fiecare a trecut printr-o despărțire. Ne-am sprijinit reciproc.

Faptul că am trecut prin perioada aia dificilă împreună ne-a unit. Dar și cu Cris ne înțelegem toți bine, râdem împreună pe set, ne mai povestim, sfătuim”, a spus actrița. În schimb, aceasta nu a clarificat dacă are un iubit sau nu.

„Ah, vrei să îmi îndepărtezi potențialii pretendenți, eu zic să nu ucidem speranța și misterul, totuși, ha,ha”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Vlad Gherman, despre relația sa cu Oana Moșneagu

La începutul anului, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au șocat fanii cu vestea despărțirii lor. Toată lumea lumea a fost luată prin surprindere, cu atât mai mult cu cât nu se știa faptul că cei doi au probleme în cuplu.

Ulterior, la câteva luni de la destrămarea relației lor, Cristina Ciobănașu a început o nouă relație. Totul, în timp ce actorul spera încă la o împăcare și vărsa lacrimi amare.

Apoi, în ultima perioadă, Vlad Gherman a fost văzut în repetate rânduri cu Oana Moșneagu, colega lui din „Adela”. Fanii lui au fost curioși să afle ce relație este între ei. Pe una dintre rețelele de socializare, Vlad Gherman a filmat-o pe Oana în timp ce îi spunea că oamenii vor să afle dacă sunt împreună.

Răspunsul actriței nu a fost unul edificator. Mai mult, Oana Moșneagu chiar a evitat să răspundă la întrebarea care stă pe buzele tuturor în ultima perioadă.

„M-ați întrebat dacă eu și cu Oana suntem împreună, iar acesta este momentul în care o să aflați. (…) M-au întrebat fanii dacă noi doi suntem împreună”, i-a spus Vlad Gherman Oanei.

„Hai, Gherman, lasă-mă să dorm”, a fost răspunsul Oanei Moșneagu. Conversația celor doi a avut loc în timpul unei pauze de filmări pentru serialul „Adela”, difuzat la Antena 1.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton