Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Reacția de necrezut a Oanei Moșneagu, după ce Vlad Gherman a lăsat-o singură

Reacția de necrezut a Oanei Moșneagu, după ce Vlad Gherman a lăsat-o singură
10

de Andra Stana,

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul de la noi. În mod constant, cei doi actori din „Adela” își demonstrează dragostea unul față de celălalt.

Mesajul transmis de Oana Moșneagu lui Vlad Gherman: „Treci acasă!”

La începutul relației lor de iubire, Oana și Vlad au încercat să se ferească de ochii celor curioși. În schimb, astăzi, cei doi își scriu în mediul online tot felul de declarații de iubire.

De la o simplă prietenie, Vlad Gherman  și Oana Moșneagu au ajuns să fie o pereche. Cei doi petrec foarte mult timp împreună, scrie wowbiz.ro. Cu atât mai mult cu cât sunt și colegi de muncă (ei filmează pentru serialul „Adela” de la Antena 1), cei doi petrec mult timp și la muncă, dar și acasă.

De curând, Vlad Gherman a luat o pauză de la viața de cuplu și a ieșit în oraș fără Oana. În schimb, actorul din „Adela” a plecat să se distreze alături de niște prieteni. Totul în timp ce iubita lui a rămas acasă, unde se uita la serial.

Actrița nu a rezistat prea mult și i-a scris un mesaj dur lui Vlad Gherman. Totul, în văzul tuturor, pe Instagram.

Oana-mosneagu-vlad-gherman-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Oana Moșneagu, singură acasă, fără Vlad Gherman

Joi seară, Vlad Gherman a ieșit să se relaxeze în oraș cu mai mulți prieteni. Între timp, Oana Moșneagu a rămas singură acasă uitându-se la televizor.

Fanii tinerei actrițe au aflat toată povestea chiar de la Oana, care le-a spus pe Instagram ce s-a întâmplat. Ea a menționat că se uită la serial de una singură pentru că iubitul ei a lăsat-o acasă.

„Așa e când iubitul tău e plecat în oraș cu băieții joi seară, dezbați cu alții, în cazul ăsta eu debat cu voi”, a mai spus Oana Moșneagu.

Mai târziu, Oana Moșneagu i-a transmis și un mesaj lui Vlad Gherman pe InstaStory, spunându-i să vină acasă.

„Iubitul meu este în oraș cu băieții și în serial, și în afara serialului. Așa, iubitule, tot cu doi prieteni ești afară și acum, frumos, m-ai lăsat pe mine singură la serial, treci acasă, te sună, dar hai și tu acasă! Treci acasă!”, a spus  Oana Moșneagu pe InstaStory.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton