Homepage  / Vedete româneşti

Reacția Deliei Matache, după ce a fost confundată cu sora ei, Oana. Ce i-a spus un fan când a întâlnit-o pe stradă

Reacția Deliei Matache, după ce a fost confundată cu sora ei, Oana. Ce i-a spus un fan când a întâlnit-o pe stradă
7

de Roxana Mirea,

Delia Matache a fost confundată cu sora ei, pe stradă. În ultima perioadă, Oana a fost în centrul atenției mai mult decât de obicei, după ce a confirmat divorțul de soțul ei, Răzvan Miheț, și s-a afișat cu noul iubit, Radu Siffredi. Iată cu a reacționat Delia când a fost confundată cu sora ei, Oana.

Delia, confundată cu sora ei, Oana Matache

Delia Matache a fost confundată cu sora ei, pe stradă. După ce a confirmat divorțul de soțul ei, Răzvan Miheț, și s-a afișat cu noul iubit, Radu Siffredi, Oana Matache s-a aflat în centrul atenției. Delia a refuzat să comenteze public situația surorii sale și a stat departe de întregul scandal, chiar dacă mama lor, Gina Matache, și-a exprimat părerea negativă despre noul partener al fiicei sale.

Așadar, nu este de mirare că Delia a fost confundată cu sora ei, mai ales că cele două seamănă izbitor de tare. Artista a povestit pe Instagram cum a reacționat după ce a fost confundată cu sora ei.

„’Ești sora Deliei?’, ‘Nu, sunt chiar Delia’. ‘Oh, mămicule, dar ce micuță ești, la televizor pari mai mare’. ‘Știu, par mai grasă și mai urâtă’. Televizorul strică, strică oameni, îți strică imaginea. Bine totuși că nu e invers, să pari la televizor mai frumos și când apari să se șocheze lumea. Adică mai bine o surpriză plăcută, decât una neplăcută”, a povestit Delia Matache, pe pagina personală de Instagram.

reactia-deliei-matache-dupa-ce-a-fost-confundata-cu-sora-ei-oana.-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Oana Matache a confirmat divorțul de Răzvan Miheț

Pe o platformă de live stream, Oana Matache a făcut un video alături de noul iubit. Aceasta a spus că despărțirea de Răzvan a avut loc mai repede pentru că l-a cunoscut pe Radu.

„Mi-a luat foarte mult curaj să fac chestia asta, nu este ca și cum m-am plictisit și m-am trezit într-o dimineața: „Vreau să mă mut cu doi copii singură”. Este o chestie care s-ar fi întâmplat oricum, faptul că eu l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile. Ne-am cunoscut la clipul pentru ziua lui Faiăr.

Suntem oameni normali. Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri. Este o situație în care tatăl poate să vină oricând să vadă copiii și nu e nicio piedică este atât de simplu în cazul nostru. Am mai auzit chestia asta: „Cum să divorțezi, din moment ce nu te bate”. Toxicitatea poate veni din multe părți. Nici nu trebuie să ajungi să nu te mai înțelegi pentru că atunci deja e târziu, înseamnă că este un stres acolo și nu e bine pentru copii să stea în stres și să vadă o dinamică proastă între părinți. Poate pur și simplu îți dai seama că viața ta nu arată așa cum vrei și lângă persoana respectivă nu are cum să ajungă acolo”, a povestit Oana Matache.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton