Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Reacția dură a Andreei Bălan la scandalul divorțului dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Reacția dură a Andreei Bălan la scandalul divorțului dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

de Andra Stana,

După 12 ani de căsătorie, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis că e mai bine să se despartă. Vestea divorțului celor doi a fost confirmată luni, 2 mai. În prezent, artista se luptă să obțină custodia celor două fetițe. De curând, designerul vestimentar a cerut printr-o ordonanță președințială ca cele mici să locuiască cu el până la decizia finală a justiției. Andreea Bălan își susține fosta colegă de scenă, cu atât mai mult cu cât a trecut la rândul ei prin aceeași situație.

Alina Sorescu a înaintat divorțul de Alexandru Ciucu la început de 2021. Decizia de a se despărți în mod oficial de celebrul designer vestimentar vine la 12 de ani de la căsătoria lor, la Palatul Știrbey din Capitală. În perioada următoare, cei doi se vor lupta pe custodia copiilor.

Andreea Bălan o susține pe Alina Sorescu în procesul de divorț cu Alexandru Ciucu

În aprilie, Alexandru Ciucu a cerut obținerea unei ordonațe președințiale. Prin intermediul acestui act, bărbatul vrea stabilirea domiciliului celor două fetițe ale sale la vila din Pipera. Locuința lui Ciucu ar fi, scrie spynews.ro, mai spațioasă decât apartamentul în care stau acum cu mama lor, un apartament obișnuit de patru camere.

Miercuri, 4 mai, Alina Sorescu a făcut primele declarații în mediul online. Artista se bucură de sprijinul familiei; de asemenea, îi are alături și pe prieteni, dar și pe colegii de breaslă.

Andreea Bălan, care a trecut prin fix același gen de probleme din pricina fostului soț, George Burcea, a încurajat-o pe fosta ei colegă de scenă. Cele două au colaborat în urmă cu mai mulți ani. Bălan a precizat că cele mici trebuie să rămână la mamă.

Copiii stau cu mama”, a scris Andreea Bălan la postarea făcută miercuri de Alina Sorescu.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton