Homepage  / Vedete / Vedete străine

Reacția tranșantă a Juliei Fox, după ce a fost comparată cu Kim Kardashian. „Nefericite”

Reacția tranșantă a Juliei Fox, după ce a fost comparată cu Kim Kardashian. „Nefericite”
4

de Andra Stana,

Julia Fox, actuala iubită a lui Kanye West, e conștientă că se îmbracă la fel ca fosta soție a starului, Kim Kardashian. Cu toate acestea, actrița crede că cel care ar trebui să primească credit pentru stilurile lor similare ar trebui să fie chiar bărbatul de 44 de ani, scrie pagesix.com.

Vedeta din „Uncut Gems” a împărtășit o multitudine de detalii despre relația ei cu West în cel mai recent episod din podcastul „Call Her Daddy” al Alexandrei Cooper. Fox a pomenit inclusiv schimbarea de look din cap până-n picioare pe care i-a făcut-o, de Anul Nou, Kanye.

West, 44 de ani, a umplut o cameră de hotel cu haine Diesel în valoare de 100.000 de dolari. Acestea erau pregătite special pentru cea de-a doua sa întâlnire cu Julia Fox (32 de ani). De atunci, el a continuat să-i găsească noi piese vestimentare. Așa a ajuns să se îmbrace Julia Fox într-un stil care amintește de fosta soție a lui West, Kim Kardashian, mai scrie sursa citată.

Comparațiile cu Kim Kardashian, nefericite din perspectiva Juliei Fox

Când a fost întrebată despre comparațiile făcute între ținutele purtate de ea și de Kardashian, Fox le-a numit „nefericite”.

„Ei bine, am purtat look-uri similare. Am știut asta atunci când le-am purtat. Știam că ea a purtat ceva anume înainte”, a declarat actrița.

„Cred că discuția ar trebui să fie despre „Uau, este uimitor să vezi cât de puternic a fost influențată Kim de Kanye”, a adăugat ea, susținând că a ocupat rolul actualei „muze” a lui West.

Într-adevăr, Fox a apărut în numeroase ținute și mărci îndrăgite de Kardashian, în vârstă de 41 de ani, printre care Balenciaga și Rick Owens, mai scrie pagesix.com.

West continuă să îmbunătățească garderoba lui Fox, după ce i-a dăruit ei – și prietenilor ei – genți Birkin rare de ziua ei, la începutul lui februarie.

Kanye West (Ye) si Julia FoxIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton