Homepage  / Vedete străine

Reacția familiei regale după ce Harry a plecat în grabă de la încoronarea regelui Charles. Care a fost motivul

Reacția familiei regale după ce Harry a plecat în grabă de la încoronarea regelui Charles. Care a fost motivul
6

de Roxana Mirea,

Scurta călătorie a prințului Harry în Marea Britanie pentru încoronarea regelui Charles al III-lea, de sâmbătă, i-a făcut pe mulți membri ai familiei regale să se întrebe de ce s-a mai deranjat să participe. Fiul cel mic al regelui nici nu a participat la toate festivitățile. El a plecat imediat după ce s-a terminat slujba de încoronare.

Familia regală se întreabă de ce sa venit prințul Harry la încoronarea lui Charles

O sursă apropiată familiei a declarat pentru Vanity Fair: „Fiecare își face propriile alegeri. Ca să fiu sincer, nu s-a vorbit deloc despre Harry. Accentul a fost pus foarte mult pe această ocazie.”

De fapt, sursa a declarat chiar că Harry, în vârstă de 38 de ani, nu s-a văzut și nu a vorbit cu familia sa în afara ceremoniei. Și în timp ce familia regală a rămas concentrată pe ziua cea mare, persoana din interior a remarcat că „s-au întrebat apoi de ce Harry s-a deranjat să vină” la încoronare, potrivit Page Six.

Ducele de Sussex a sosit la Londra vineri după-amiază și a plecat aproape 24 de ore mai târziu – înainte ca festivitățile pentru încoronare să se fi încheiat. Cu toate acestea, plecarea rapidă a lui Harry a avut mai puțin de-a face cu dușmănia dintre el și familia sa. El și-a dorit, de fapt, să ajungă acasă pentru petrecerea de 4 ani a fiului său Archie – care s-a întâmplat să cadă în aceeași zi. În ciuda faptului că a înțeles motivul plecărării sale timpurii, sursa a declarat că Charles a fost „întristat” că nu a putut împărtăși un moment atât de important cu fiul său cel mic.

Harry părea, de asemenea, dornic să ajungă acasă la soția lui, Meghan Markle, care a lipsit de la eveniment pentru a-și „proteja liniștea”. În schimb, ea și-a petrecut ziua făcând drumeții în Los Angeles, păstrându-și soțul în gândurile ei și purtând unul dintre ceasurile prințesei Diana.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Prințul Harry a fost „vesel” la încoronarea regelui Charles

Deși s-a aflat în Anglia doar pentru 28 de ore, ducele a profitat din plin de șederea sa, părând „vesel” în timpul încoronării tatălui său la Westminster Abbey.

A fost aproape ca și cum niciunul dintre evenimentele din ultimii doi ani nu s-ar fi întâmplat vreodată”, a declarat expertul în limbajul trupului Judi James pentru Page Six.

Relația lui Harry cu tatăl și fratele său, prințul William, s-a răcit de când a renunțat la îndatoririle regale în 2020. Se pare că a înrăutățit lucrurile atunci când el și Markle, 41 de ani, au ales să spele rufele murdare ale familiei în public în cartea de memorii, „Rezervă”, și în serialul Netflix „Harry & Meghan”.

Dar, în ciuda dramei, Harry a găsit consolare în prezența verișoarelor sale, Prințesa Eugenie și Prințesa Beatrice și a soților lor, Jack Brooksbank și Edoardo Mozzi. „Harry a sosit râzând și glumind, făcând chiar o mimă care sugera că se referea la burtica de gravidă a lui Eugenie și făcându-i pe toți să chicotească”, a spus James, precizând că, în ciuda faptului că a intrat singur, nu s-a simțit „singur”.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton