Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Reacția fanilor, după ce Adi Nartea a recunoscut că îi este dor de „Vlad”. „Doar așa de nostalgie…”

Reacția fanilor, după ce Adi Nartea a recunoscut că îi este dor de „Vlad”. „Doar așa de nostalgie…”
8

de Andra Stana,

Adrian Nartea se numără printre cei mai iubiți actori de la noi. Succesul lui a venit odată cu lansarea serialului „Vlad” de la Pro TV. Vedeta de 40 de ani, care a participat mai demult la „Fort Boyard”, a recunoscut recent că îi este dor de serialul care i-a adus celebritatea.

Adrian Nartea a recunoscut că este nostalgic după serialul „Vlad”

Cu toate că mulți fani și-ar fi dorit ca serialul de la Pro TV să meargă mai departe, povestea s-a încheiat în octombrie 2021. Pentru Adrian Nartea „aventura” continuă cu noi provocări pe plan profesional, dar și pe cel personal, căci actorul este tătic cu normă-ntreagă.

De curând, Adi Nartea a împărtășit cu fanii săi de pe rețelele de socializare câteva imagini de la filmările serialului difuzat de Pro TV.

Reacția fanilor, după ce Adi Nartea a recunoscut că îi e dor de „Vlad” (8)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Doar așa de nostalgie… great day, great scene, great team, greatest work… always thankful! Miss #Vlad #throwback”, a scris Adi Nartea, pe contul său de Instagram.

În scurt timp, fanii lui Adi Nartea și ai personajului „Vlad” , din serialul omonim de la Pro TV, au comentat în dreptul imaginilor postate de actor.

„Faceți alt serial cu tematica mafie”, „Ce dor îmi e să stau să aștept fiecare luni seara să mă uit cum se răzbună Vlad pe toți cei care i-au făcut rău în trecut 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺I miss ❤️”, „Momente foarte frumoase!👏👏👏❤️”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de la fanii lui Nartea.

Imaginile adorabile cu Adi Nartea și familia sa la Paris

Adi Nartea a fost recent într-o vacanță în Paris. Nartea nu a plecat singur, ci le-a avut alături și pe soția, dar și pe cele două fete ale lor.

Adrian Nartea a recunoscut că excursia la Paris a fost obositoare. Cu toate acestea, actorul din „Vlad” a dezvăluit că tot efortul a meritat. El a explicat și motivul: fetele lui au fost încântate de vacanța pariziană.

„Da, am fost la Paris dar, după Disney și după 3 zile de umblat și dat în toate cele și râsete și distracție și căldură și râsete iar… chiar dacă au fost cozi și mulți pași zilnic, merită cu fiecare zâmbet și uimire pe care o vezi pe fățuca #Marei și a #Petrei și chiar și a Alinei… bine, și a mea! A fost un chin nesimțit pentru că a fost cu multe multe multe zâmbete! #Ciumpis @ #disney #paris”, a scris Adi Nartea pe Instagram.

Adrian Nartea este căsătorit cu modelul Alina Ferinceac. Cei doi s-au căsătorit în 2014, după patru ani de relaţie. Adi Nartea și Alina s-au cunoscut în anul 2010, în Tunisia, unde au lucrat împreună la un proiect. Ea venea de la Milano, el din România, şi a fost dragoste la prima vedere. După ce proiectul a luat sfârşit, Adrian şi Alina au făcut schimb de id-urile de messenger  şi aşa au început practic relaţia.

Protagonistul serialului „Vlad” și partenera lui de viață, Alina Ferinceac, au împreună două fete, Mara și Petra.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton