Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Reacția fanilor după un mesaj inedit al Oliviei Steer. Ce a spus despre Andi Moisescu

Reacția fanilor după un mesaj inedit al Oliviei Steer. Ce a spus despre Andi Moisescu
11

de Andra Stana,

Olivia Steer a atras atenția cu cea mai nouă imagine publicată pe contul ei de Instagram. Vedeta i-a dedicat o postare soțului ei, prezentatorul Pro TV Andi Moisescu, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de relație.

Olivia Steer i-a transmis un mesaj public prezentatorului de la Pro TV. Soția lui Andi Moisescu a distribuit o poză mai veche în care apar amândoi. Alături de imaginea de arhivă, vedeta a scris și câteva cuvinte emoționante. Chiar azi, pe 27 iunie, cei doi aniversează exact 2 decenii de relație.

Acum fix 20 de ani, mă întreba ce planuri am pentru tot restul vieții. #still_green #stillgrowingtogether”, a fost mesajul Oliviei Steer.

Urmăritorii de pe Instagram ai Oliviei i-au apreciat fotografia. Cum era și de așteptat, aceștia au și scris câteva mesaje în secțiunea de comentarii.

„Felicitări! Vă admir!”, „Foarte frumoși. Ați rămas la fel”, „Felicitări pentru că ați rămas împreună, într-o societate nebună, în care auzim de certuri, despărțiri și divorțuri la tot pasul. Andi e un bărbat extrem de norocos să aibă o femeie ca tine.”, „Sunteți neschimbați. Dor de voi”, sunt câteva dintre mesajele primite pe contul de Instagram al soției lui Andi Moisescu.

Căsnicia lui Andi Moisescu cu Olivia Steer

După 20 de ani unul alături de celălalt, Andi Moisescu și Olivia Steer pot vorbi despre secretele unei căsnicii fericite. În acest sens, juratul de la „Românii au talent” a spus, acum o vreme, că nu există vreun secret prin care povestea de dragoste cu mama copiilor lui continuă și după atâția ani. Vedeta de la PRO TV crede că iubirea necondiționată e cheia către o căsnicie reușită.

„N-am un secret propriu. Cred că ține, în cele din urmă, de fiecare în parte. Mă rog, e mult mai ușor atunci când oamenii se iubesc. Mai ales dacă iubirea e necondiționată”, a declarat Andi Moisescu pentru VIVA!

Andi Moisescu și Olivia Steer au împreună doi copii, iar mulți dintre fanii lor vor să știe care este secretul relației lor vechi de 20 de ani.

„Eu sunt precum gustările grecești. Câte puțin din fiecare. Pe cât posibil cu ceva surprize la mijloc. Mă bazez și pe spontaneitate, și pe detalii. Și, în general, pe iubire”, a declarat Andi Moisescu într-un interviu pentru Viva!.

Olivia-Steer-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Olivia nu mi-a făcut niciodată nici cel mai mic reproș”

Juratul de la „Românii au talent”, de la Pro TV, are parte de susținerea soției sale, mai ales că petrece mult timp la filmări. Cu toate că Andi Moisescu nu reușește să petreacă mereu mult timp alături de Olivia Steer și cei doi copii, el are totuși parte de susținerea lor necondiționată. Toți au înțeles că vedeta Pro TV are un program încărcat.

„Petrec infinit mai mult timp la montaj. Încă îmi montez singur toate materialele de pe YouTube (n.r.: unde are un podcast). Olivia nu mi-a făcut niciodată nici cel mai mic reproș legat de orele petrecute de mine la muncă, oricât de multe s-au adunat. Deci, fără nici cea mai mică presiune din afară. Aș zice că mă descurc și sunt recunoscător”, a continuat Moisescu.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton