Homepage  / Vedete

Reacția incredibilă a fanilor după ce Vlad Gherman s-a pozat cu Cristina Ciobănașu

Reacția incredibilă a fanilor după ce Vlad Gherman s-a pozat cu Cristina Ciobănașu
8

de Andra Stana,

În weekend, Vlad Gherman s-a pozat alături de Cristina Ciobănașu și a urcat fotografiile pe rețelele de socializare. În scurt timp, fanii actorului din „Adela” (Antena 1) au luat cu asalt secțiunea de comentarii de pe Instagram. Iată ce au avut de spus urmăritorii celor doi actori.

Vlad Gherman și-a supărat fanii cu ultima fotografie postată online

Timp de aproape zece ani, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au format unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. La începutul anului trecut, cei doi au uimit pe toată lumea când și-au anunțat despărțirea, scrie wowbiz.ro.

Astăzi, ambii trăiesc noi povești de iubire. Cristina Ciobănașu a făcut prima acest pas, iar acum este într-o relație cu Alexandru Mureșan. Apoi, acum câteva săptămâni și Vlad Gherman a anunțat că formează un cuplu cu Oana Moșneagu. Aceasta face parte din distribuția serialului „Adela”, de la Antena 1.

În tot acest timp, chiar dacă s-au despărțit, Vlad și Cristina se afișează în continuare împreună. Cu toate acestea, fanii lor nu văd cu ochi buni această apropiere. Recent, aceștia au reacționat dur la una dintre postările de pe Instagram a actorului.

Reactia-incredibila-a-fanilor-dupa-ce-Vlad-Gherman-s-a-pozat-cu-Cristina-Ciobanasu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cum au reacționat fanii la postarea controversată a lui Vlad Gherman

În urmă cu două zile, Vlad Gherman a postat un selfie alături de fosta lui iubită, dar și de alți trei colegi de filmări. În poză, toți mănâncă o brioșă.

Din imagine lipsește, însă, actuala iubită a lui Gherman. Fanii au reacținat dur în secțiunea de comentarii. Aceștia l-au acuzat pe Vlad că se afișează prea mult alături de Cristina Ciobănașu.

„Înțeleg că lucrați împreună, dar nimeni nu te obligă să postezi așa des cu Criss la Story. Mi se pare deja puțin deplasat. Și mai ales că și Oana a fost prezentă astăzi la filmări. Trebuia să facă și ea parte din poză, iar atunci înțelegeam selfie-urile de grup și era ceva normal / 

Înțeleg că lucrați împreună, vă salutați, dar mi se pare aiurea. Prea multe poze împreună. E prea prezentă în viața ta / 

Deja exagerezi cu Cristina. Păcat că Oana nu își dă seama că este doar un pansament… Este o fată extraordinară, chiar nu o meriți”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de fanii actorilor din „Adela”.

Totodată, un fan și-a exprimat părerea cu privire la relația care este acum între ei. „Pâna una alta, ei tot se iubesc ți gata!!!😉”. 

Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt un cuplu

Vlad Gherman și actrița Oana Moșneagu au petrecut în ultima perioadă mult timp împreună. Cei doi actori din „Adela” s-au apropiat la ceva timp după ce actorul s-a despărțit de Cristina Ciobănașu. Cu toate că au fost deja într-o vacanță împreună, ei au negat până acum zvonurile cum că formează un cuplu. Până la urmă, Vlad a confirmat relația cu actrița din „Adela” și a publicat pe Instagram câteva imagini adorabile cu ei doi.

„Da! Răspunsul la întrebarea voastră e «da» ❤”, a scris Vlad Gherman pe contul de socializare alături de câteva imagini în care apare împreună cu Oana Moșneagu, actrița din „Adela”.

Cristina-Ciobanasu-remarca-ironica-la-adresa-Oanei-Mosneagu-iubita-lui-Vlad-Gherman.-„Te-simti-bine-acum-ca..-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 8

De curând, Vlad Gherman a postat pe Instagram și o imagine în care apare alături de noua lui iubită, Oana Moșneagu.

„Nu mai stiu ce se intampla aici, dar am murit de ras cand am gasit poza in telefon 🤣🤣 Avem multe poze din astea facute in Zanzibar 😂 O sa incerc sa impart vlogul in doua ca sa nu renunt la prea mult material😜 Saptamana usoara va doresc! #funny #memethis #couplegoals”, a scris Vlad pe Instagram.

Răspunsul Oanei Moșneagu nu s-a lăsat prea mult timp așteptat: „Iar ai pus o poza care îmi face cinste, maxim like ii dau, repost nu vezi🤣”, a scris actrița din „Adela”.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton