Homepage  / Vedete / Vedete străine

Reacția incredibilă a lui Mel Gibson, după ce a fost întrebat despre palma dată de Will Smith pe scena de la Oscaruri

Reacția incredibilă a lui Mel Gibson, după ce a fost întrebat despre palma dată de Will Smith pe scena de la Oscaruri

de Andra Stana,

Mel Gibson a reușit să stârnească controverse în rândul fanilor săi. Totul, după ce un interviu cu actorul a fost întrerupt brusc atunci când jurnalistul i-a pus o întrebare despre incidentul cu Will Smith de la Oscaruri.

În interviul menționat, actorul de 66 de ani își promova cel mai nou proiect al său, filmul „Father Stu”. La un moment dat, jurnalistul l-a rugat pe Gibson să-și spună părerea cu privire la pălmuirea lui Chris Rock de către Will Smith, moment petrecut la gala Oscar 2022.

https://www.youtube.com/watch?v=Lq_tzsHRJyo

”Probabil că tu înțelegi asta mai bine decât alți oameni, ținând cont de cariera ta. Știi, mă întrebam dacă tu ai fi fost cel care ar fi sărit de pe scaun și l-ai fi pălmuit pe Chris Rock, oare ai fi fost tratat la fel?”, a fost întrebarea pe care i-a adresat-o prezentatorul Fox News, Jesse Watters, lui Mel, citat de filmnow.ro.

În imaginile apărute apoi în mediul online, actorul râde și privește direct în cameră. Cu toate acestea, cel care îi manageriază imaginea actorului intervine și spune: ”Îți mulțumim, Jesse. Acesta a fost timpul nostru.”

Prezentatorul insistă, spunând ”Te-ai gândit vreodată la asta, Mel?”, dar nu primește vreun răspuns, ci doar replica inițială: ”Îți mulțumim, Jesse. Acesta a fost timpul nostru!”

Will Smith și-a dat demisia din Academia Oscarurilor

Will Smith a decis să demisioneze din Academia Oscarurilor după ce l-a pălmuit pe Chris Rock în timpul ceremoniei de premiere de anul acesta. Actorul premiat cu Oscar în 2022 a făcut public acest fapt prin intermediul unui comunicat, transmite AFP, potrivit Agerpres.

„Acţiunile mele la cea de-a 94-a ediţie a Premiilor Academiei au fost şocante, dureroase şi nu pot fi scuzate”, a scris Will Smith în textul citat de diferite media specializate de la Hollywood.

„Lista celor pe care i-am rănit este lungă şi îi include pe Chris, familia lui, mulţi dintre prietenii mei dragi şi apropiaţi, toţi cei care au fost în public sau (au privit) de acasă”, a continuat actorul de 53 de ani.

„Demisionez din calitatea de membru al Academiei de Arte şi Ştiinţe Cinematografice şi voi accepta orice consecinţe pe care consiliul de administraţie le va considera potrivite”, a spus el.

„Am trădat încrederea Academiei. Am privat alţi candidaţi şi câştigători de şansa de a sărbători munca lor extraordinară. Am inima zdrobită”, a mai completat Smith.

Gluma lui Chris Rock despre faptul că Jada Pinkett Smith, soţia lui Will Smith, este tunsă foarte scurt, a declanşat un adevărat scandal la gala Oscar 2022.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton