Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Reacția inedită a lui Florin Ristei după ce iubita lui, Naomi, a dansat pe o celebră manea

Reacția inedită a lui Florin Ristei după ce iubita lui, Naomi, a dansat pe o celebră manea
7

de Andra Stana,

Florin Ristei și Naomi Hedman formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi. Cei doi s-au îndrăgostit în octombrie 2020 și s-au logodit în decembrie. Florin și Naomi îi lasă deseori pe fani să tragă cu ochiul în viața lor de cuplu. Cel mai nou videoclip de pe TikTok a devenit viral: Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei, dans amețitor pe o celebră manea.

Florin Ristei (34 de ani) are motive să fie mândru. Iubita lui, Naomi Hedman, este comparată de multe ori cu topmodelul Naomi Campbell. Tânăra, născută în Londra, a fost una dintre concurentele X Factor. Atunci, Ristei era jurat, iar de acolo s-a aprins flacăra pasiunii.

Ristei și Naomi își expun dragostea și viața de cuplu pe rețelele sociale, mai ales pe TikTok, unde pot fi mai jucăuși și mai relaxați cu conținutul video arătat fanilor, scrie libertateapentrufemei.ro.

Reactia-inedita-a-lui-Florin-Ristei-dupa-ce-iubita-lui-Naomi-a-dansat-pe-o-celebra-manea-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Iubita lui Florin Ristei, Naomi Hedman, a dansat pe „Toate diamantele”

Cel mai nou filmuleț cu ei a strâns peste 30.000 de aprecieri. Naomi Hedman îi dă dureri de cap lui Florin Ristei, după ce a pus o celebră manea, pe care se mișcă amețitor, ținând o bere în mână. Naomi se unduiește senzual și fredonează versurile, în timp ce Ristei se plânge că e nevoit să suporte.

„Fiți atenți ce trebuie să îndur eu aici. Ce e asta? Ce e asta? Oh, my God, I don’t know her (nu o cunosc). Turn it off, turn it off (oprește-l)”, a strigat Ristei, în timp ce Naomi i-a arătat ce balans are pe piesa care a cucerit iubitorii de manele.

Este vorba despre „Toate diamantele”, cântată de Luis Gabriel. Melodia are aproape 120 de milioane de vizualizări pe Youtube.

@fan_fristei 😂🤘🏼 #foryou #florinristei #naomihedman ♬ original sound – Fan Club Florin Ristei

Naomi Hedman și Florin Ristei s-au cunoscut la „X Factor”

Naomi Hedman și Florin Ristei s-au întâlnit în anul 2020, când frumoasa englezoaică a pășit pe scena X Factor în calitate de concurentă. În audiții, Florin Ristei a urcat și el pe scenă și a cântat alături de Naomi.

Tânăra a ajuns până în Bootcamp, dar parcursul său în competiție s-a oprit acolo. Ulterior, între Florin Ristei și Naomi Hedman s-a înfiripat o poveste de dragoste.

Toate datele arată că Florin și Naomi ar putea face casă bună împreună: sunt logodiți, se potrivesc, și-au cunoscut familiile, iar Naomi se simte în România, ca acasă.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton