Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Reacția inedită a lui Neti Sandu, după ce a fost trasă de păr pe stradă. „În loc să dea mâna cu mine, m-a luat așa…”

Reacția inedită a lui Neti Sandu, după ce a fost trasă de păr pe stradă. „În loc să dea mâna cu mine, m-a luat așa...”
9

de Andra Stana,

Neti Sandu, în vârstă de 64 de ani, este cea mai cunoscută prezentatoare de horoscop din România. Vedeta Pro TV a vorbit de curând despre coafura ei. Au existat zvonuri că ea poartă, de fapt, o perucă și că părul ei brunet nu ar fi natural.

[toc]

Neti Sandu, adevărul despre coafura ei

Într-un interviu pe care l-a acordat, acum ceva timp, celor de la viva.ro, Neti Sandu a recunoscut că a vrut, de-a lungul anilor, să aleagă altă coafură, dar a ales mereu tunsoarea bob, care i se pare elegantă. Neti Sandu nu a fost fidelă numai coafurii pe care o poartă de atâția ani, dar și culorii părului. 

„Am încercat să-mi schimb coafura. L-am lăsat și mai lung. Fiecare stilist pe care l-am avut a vrut să-mi schimbe tunsoarea. Mi s-a zis că părul trebuie filat și să vezi ce frumos o să stea și că trebuie neapărat mult mai fresh, mult mai diferit. I-am dat voie și după aceea m-am întâlnit cu colegii și nu m-au recunoscut, dar nimeni nu a zis «îți stă mai bine, rămâi așa». 

Ideea este că, din cauza firului care este sticlos, el nu se poate așeza imediat. El face doar niște lucruri: dacă eu îl las pe linia lui și îl retez, el stă perfect. Dacă există o metodă ca eu să-l fac să stea perfect, de ce să fac să fie altfel? Dacă îl las să fie mai lung, părul în sine e foarte frumos, dar nu pot să spun că îmi stă mie bine. Adică o să fie un păr lung, sticlos și care o să stea nemișcat… Nu, așa nu e bine. Doar părul în sine e splendid. Asta e povestea părului meu. (…) După 25 de ani, nimeni nu poate să accepte că e părul meu. Deși el mai crește, eu îl tund, îl vopsesc. Nu, nu e perucă, m-au văzut ei. Ei știu sigur, susțin mulți.”, a spus Neti Sandu, în interviul acordat pentru sursa citată. 

Reacția inedită a lui Neti Sandu, după ce a fost trasă de păr pe stradăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Neti Sandu, agresată pe stradă: „A vrut să vadă dacă se smulge peruca”

Din cauza eterne „necunoscute”, dacă poartă sau nu o perucă, Neti Sandu a fost agresată, la un moment dat, în plină stradă. Iar situația neplăcută s-a repetat.

Acum o vreme, Neti Sandu a povestit cum un băiat a fost curios să afle dacă prezentatoarea horoscopului poartă sau nu perucă.

M-a luat așa de păr să vadă dacă se smulge peruca, la coadă la prăjituri. A mai fost o filmare, unde un băiat în loc să dea mâna cu mine, m-a luat așa…să vadă dacă e părul meu, a povestit vedeta Pro TV.

Neti Sandu, despre viața sentimentală

Cea mai lungă relație a lui Neti Sandu a durat 10 ani. Aceasta a fost părăsită chiar când își făcea debutul la TV. Partenerul ei de atunci a venit în casa în care locuiau și și-a strâns toate lucrurile, după care a dispărut, lăsând un bilet de adio.

Momentul a afectat-o pe Neti Sandu, care a avut nevoie de ani buni de terapie.

Nu cred în suflete pereche, nu știu ce să zic. Poate că o să descopăr la un moment dat. În disconfort progresezi. Și suferința are rolul ei. Îi aud pe toți că sunt nemulțumiți: Uite, câți ani am pierdut cu ăsta! Zece ani și mi-a distrus viața. Nu, tu i-ai dat voie și ai învățat în ăia zece ani cum să nu mai trăiești apoi în suferință. E un proces, cum să accepți fără să treci prin malaxorul care te face zob”, a mai dezvăluit vedeta, în timpul podcastului lui Damian Drăghici.

Mulți zic că n-am aia, n-am copii, n-am ailaltă. Da, dar eu sunt interesată să ies din această matrice, nu se poate, OK, am înțeles. Nu am altele pe cap, să fac case, lucru care nu mă interesează. La terapie am fost ca să aflu cum să scapi de suferința ca boală. M-am dus prea târziu, de fapt, nu venise chestia asta la noi, am fost când s-a putut. M-aș fi dus încontinuu conștiicioasă, a fost cea mai profundă experiență din viața mea. A durat cinci ani”, a subliniat Neti Sandu.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton