Homepage  / Televiziune

Reacția inedită avută de Andreea Mantea. Ce le-a reproșat concurentelor de la „Casa iubirii”

Reacția inedită avută de Andreea Mantea. Ce le-a reproșat concurentelor de la „Casa iubirii”

de Andra Stana,

Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului “Casa Iubirii” a luat atitudine astăzi, în fața concurentelor, atunci când a sesizat că ceea ce se întâmplă între fete poate afecta liniștea casei. În urma unor conflicte între fete, Andreea Mantea a decis că este cazul să intervină.

Andreea Mantea ia atitudine: „Vreau să va văd cum săriți și mediați orice problemă!”

“Fetelor, vreau să văd cum săriți să mediati orice problemă! Vreau să realizați că orice om are și părți frumoase! Încercați să vă axați pe ele!” a punctat Andreea Mantea în fața concurentelor din “Casa Iubirii”.

Andreea Mantea le-a spus concurentelor „Casa iubirii” despre ce să vorbească

Pentru că show „Casa iubirii” este cu și despre iubire, Andreea Mantea le-a propus celor 7 tinere să lase lucrurile greșit făcute până acum în urmă, și să continue ziua vorbind despre sentimentele frumoase care se nasc în casă.

Concurentele au fost foarte entuziasmate de propunerea Andreei Mantea și au dat curs invitației îndrăgitei prezentatoare. Fericite că au primit scrisori din partea băieților, fetele sunt gata să dezvăluie „secretele”, sentimentele, pe care băieții le-au așternut pe fiecare scrisoare în parte, astăzi, de la ora 17:00, la Kanal D.

Emisiunea “Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 10:00 și 17:00, și în fiecare sâmbătă și duminică, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.

Sursa foto: Instagram, Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton