Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Alex Velea, adevărul despre cearta cu Zanni de la „Survivor”: „Așa este viața”

Alex Velea, adevărul despre cearta cu Zanni de la „Survivor”: „Așa este viața”
4

de Andra Stana,

Alex Velea a pus punctul pe „i” și a vorbit deschis dezpre zvonurile legate de presupusa lui ceartă cu Zannidache. Iată ce a spus artistul despre relația lui cu fostul câștigător de la „Survivor”.

În ultima vreme, pe internet au apărut tot felul de zvonuri legate de o ceartă dintre Alex Velea și Zannidache. După ce s-au vehiculat tot felul de lucruri, multe neadevărate, Alex Velea a decis să spună lucrurilor pe nume și să spună adevărul despre relația lui cu Zannidache, din prezent, scrie wowbiz.ro.

Iubitul Antoniei a mărturisit că el și Zanni nu s-au certat. În schimb, câștigătorul de la „Survivor” ar fi trecut printr-o perioadă mai dificilă. Acesta ar fi fost motivul pentru care i-a putut fi aproape. Velea e de părere că așa este viața, cu suișuri și coborâșuri și câteodată este nevoie să te vindeci de unul singur.

Alex Velea, despre cearta cu Zannidache: „ Zanni a trecut printr-o perioadă mai neagră”

Velea a vorbit despre relația sa cu Zanni într-un clip, pe TikTok. Artistul a mărturisit că o să continue să îi fie alături lui Zanni atât emoțional, cât și contractual. 

„Salutare, tuturor. De curând au apărut în presă niște articole în care se zice că m-aș fi certat cu Zanni. Tocmai de aceea fac acest video, pentru a clarifica lucrurile. Într-adevăr, Zanni a trecut printr-o perioadă mai neagră pentru el, am încercat să-i fiu alături, doar că de treaba asta se poate vindeca singur.

Până la urmă, așa este viața, și cu suișuri și cu coborâșuri. Nu m-a trădat, așa cum vă așteptați unii dintre voi, cum erați siguri că o să se întâmple, nu a fost deloc așa.

Nici eu nu am renunțat la el, nici emoțional, nici contractual și nici n-o să o fac prea curând pentru că țin la el și îmi doresc să-l ajut exact așa cum am promis. Mai mult de atât, am reînceput treaba în studio, de la anul o să-l vedeți într-o emisiune online foarte tare. În concluzie, nu a existat nicio ceartă”,  a spus Alex Velea, într-un clip, pe TikTok.

Zanni-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton