Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Reacția lui Cătălin Cazacu, după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Ramona Olaru. „În viață totul se întâmplă cu un motiv, uneori motivul este că ești…”

Reacția lui Cătălin Cazacu, după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Ramona Olaru. „În viață totul se întâmplă cu un motiv, uneori motivul este că ești...”
8

de Andra Stana,

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu continuă să fie un cuplu. Miercuri, în mediul online au apărut zvonuri care dădeau drept sigură despărțirea celor doi. Acestea au fost însă dezmințite rapid de asistenta de la „Neatza”, printr-un mesaj pe Instagram. La rândul său, și „vulturul” de la „Exatlon” și-a spus punctul de vedere.

Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a postat, miercuri, o fotografie pe Instagram Stories. Prin intermediul imaginii, Ramona Olaru a vrut să pună capăt speculațiilor privind despărțirea de Cătălin Cazacu.

La revenirea în țară, Ramona s-a întors pe micile ecrane, la „Neatza”, matinalul la care e asistentă. O perioadă, ea nu a mai postat des fotografii cu Cătălin. Tocmai de aceea, gurile rele au presupus că ea și Cătălin Cazacu s-au despărțit, dar vedeta tocmai a confirmat contrariul, scrie a1.ro.

Ea a postat pe Insta Stories un printscreen în care apare o postare legată de presupusa lor despărțire. Apoi, Ramona i-a dat tag lui Cătălin și s-a amuzat de faptul că lumea a presupus că relația lor s-a terminat.

De asemenea, Ramona a făcut o postare cu noul membru al familiei, un pui de pisică pe care ea l-a numit Puf.

„Oook, am treabă zilele astea! Ca să știți! :))”, a scris Ramona în descrierea postării.

ramona-olaru-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Primele declarații ale lui Cătălin Cazacu despre problemele din relația cu Ramona

După ce au apărut zvonurile cum că între Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-ar fi produs o ruptură, imediat ce s-au întors din Zanzibar, fostul prezentator TV a recunoscut că a greșit față de iubita lui.

De asemenea, Cazacu a spus că și-a învățat lecția, scrie libertateapentrufemei.ro.

ramona-olaru-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 8

„Înțeleg din presă că iar ne-am despărțit…eu zic să ne facem un Instagram comun ca să nu mai fie problema asta. Uneori în viață totul se întâmplă cu un motiv, uneori motivul este că ești prost… Un tel din trecut trebuie să rămână în trecut, lecție învățată”, a scris Cătălin Cazacu pe Instagram.

El a lăsat astfel de înțeles că acesta ar fi fost motivul pentru care s-ar fi certat cu Ramona Olaru.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton