Homepage  / Știri / Televiziune

Reacția lui Dan Bitmann, după ce România nu s-a calificat în finala Eurovision 2021

Reacția lui Dan Bitmann, după ce România nu s-a calificat în finala Eurovision 2021

de Redactia Tvmania

După Mihai Trăistariu care a criticat eșecul reprezentantei României, Roxen, la Eurovision, a venit rândul lui Dan Bittman să reacționeze și să acuze organizatorii. Artistul crede că nu aveam cum să ne calificăm pentru că nu suntem o țară favorizată.

“Dacă mă întrebați exact ieri care sunt țările care merg la Eurovision puteam să vi le spun.  Am văzut Ucraina, am zis:  “sigur se duce Israel!” Și Malta. Acestea sunt țările tradiționale. Noi nu suntem pe lista”, a declarat Bittman la Exclusiv VIP, la Prima TV

Solistul trupei Holograf are și un sfat prietenesc pentru organizatorii selecției naționale pentru Eurovision:

“Eu zic să nu mai plătim prostia aia de taxa și să nu ne mai ducem pentru că nu e bine. E o tâmpenie, nu vom mai ajunge acolo, mai ales cu regulile acestea. Pun pariu în emisiune că 5 ani de acum înainte România nu mai scapă în finală. E mai bine să fii realist”, i-a mărturisit Dan Bittman lui Cristi Brancu.

 

 

În emisiunea de la Prima TV, artistul a avut un mesaj și pentru cei care îi plâng de milă că nu mai câștigă bani. “Starea mea financiară este foarte bună. Nu mai credeți titlurile din ziare. Starea mea financiară este constantă”, spune Dan Bittman.

Reprezentanta României, Roxen, cu piesa „Amnesia” a ratat, marți seară, calificarea în finala Eurovision, care va avea loc pe 22 mai, la Rotterdam, Olanda. Intrată în prima semifinală a concursului pe poziția 13, Roxen nu a prins unul din primele 10 locuri care merg în finala Eurovision. Acestea au fost ocupate de Norvegia, Israel, Rusia, Azerbaidjan, Malta, Lituania, Cipru, Suedia, Belgia și Ucraina.

Astăzi, 20 mai, are loc a doua finală Eurovision 2021.  

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton