Homepage  / Vedete străine

Reacția lui Demet Özdemir când a fost întrebată despre nuntă. Ce a declarat iubitul ei

Reacția lui Demet Özdemir când a fost întrebată despre nuntă. Ce a declarat iubitul ei

de Roxana Mirea,

Demet Özdemir, pe care o știm din serialele „Vis de iubire” și „Prizoniera destinului”, ar avea planuri de nuntă cu iubitul ei, Oğuzhan Koç. Recent, cei doi au acordat un interviu, dar au fost foarte reticenți în a răspunde la întrebările legate de nuntă. Pe de altă parte, actrița și-a ascuns inelul pentru a nu fi surprins de camere.

Demet Özdemir și iubitul ei, despre nuntă

Demet Ozdemir ar fi fost cerută în căsătorie de iubitul ei, cântărețul turc Oğuzhan Koç, chiar de Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie, după o relație de doi ani. În timpul unui interviu de presă pe care cei doi l-au acordat în timp ce Demet se afla la ziua de naștere a unui prieten, un reporter i-a întrebat despre pregătirile de nuntă, potrivit albawaba.com.

Jurnalistul a întrebat: „Când ați stabilit data nunții? Nunta va fi la Çeșme?”, Oğuzhan a răspuns pe un ton puțin nervos și sarcastic: „Nu am stabilit niciodată data nunții. Cât despre dacă va fi la Çeșme, se pare că ați decis deja. Spuneți-ne când va avea loc nunta și unde, ca să ne pregătim și noi.”

Cât despre Demet Ozdemir, ea îl ținea de mână pe Oğuzhan în timp ce își ascundea cealaltă mână. Camerele nu au putut surprinde inelul. Întrebată despre inel, actrița a spus: „Uite, îmi ascund mâna ca să nu vezi verigheta, așa că noapte bună”.

Demet Ozdemir și Oğuzhan Koç au avut o relație cu suișuri și coborâșuri. Cei doi s-ar fi despărțit în decembrie 2021, după o vacanță romantică la Paris. La întoarcerea în Turcia, au avut o ceartă puternică și au încetat să se urmărească pe rețelele sociale. În cele din urmă, s-au împăcat, iar acum par foarte fericiți împreună.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton