Homepage  / Vedete româneşti

Reacția lui Dorian Popa după ce i s-a cerut certificatul verde la restaurant din București

Reacția lui Dorian Popa după ce i s-a cerut certificatul verde la restaurant din București

de Redactia Tvmania

Bucureștiul se află în scenariul roșu, iar certificatul de vaccinare este deja cerut la intrarea în restaurante, cafenele și nu numai. Nevoit să prezinte certificatul verde a fost și Dorian Popa. Iubitul lui Babs a transmis un mesaj puternic pe Instagram, spunând că așa va arăta viitorul. Iată care a fost reacția lui imediat după.

Artistul a povestit că a oprit să mănânce la un restaurant din Capitală, iar o domnișoară de acolo i-a cerut certificatul verde de vaccinare.

Dorian Popa a reacționat cât se poate de normal și nu a fost deloc deranjat de cererea fetei, având în vedere că acestea sunt acum regulile. Vedeta respectă restricțiile impuse de autorități.

„Am oprit să mănânc ceva și oficial este prima dată când mi se cere certificatul de vaccinare pentru a putea fi scanat. Îi și era rușine domnișoarei să mi-l ceară. De ce să ne fie rușine, fraților?! Acesta e viitorul”, a povestit Dorian Popa pe una dintre rețelele de socializare.

Dorian Popa s-a vaccinat anti-COVID

Dorian Popa s-a vaccinat anti-COVID în prima parte a anului, mai exact, în luna aprilie a lui 2021. Conform wowbiz.ro, la acea vreme, cântărețul postase un clip video prin care le-a dezvăluit internauților că este pro-vaccinare.

„M-au luat emoțiile. Astăzi sunt la clinică și mă voi vaccina. O să completez toate actele pe care trebuie să le completez. O să vedeți și cum fac vaccinul, dar o să mă vedeți pe mine, pentru că trebuie să respectăm cu rigurozitate regulamentul. Suntem pregătiți să mergem către o lume mai bună, la normalitate. Este normal să am emoții, pentru că e un pas important în viața mea. Trebuie să recunosc, atunci când am plecat în Africa am făcut 5 vaccinuri, iar înainte de Asia am făcut alte patru vaccinuri”, a declarat Dorian Popa înainte să se vaccineze.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton