Homepage  / Vedete româneşti

Reacția lui Florin Ristei după ce Dani Oțil a adus-o în discuție pe Mihaela Rădulescu: „Te mai ceartă și acum?”

Reacția lui Florin Ristei după ce Dani Oțil a adus-o în discuție pe Mihaela Rădulescu: „Te mai ceartă și acum?”
6

de Ioana Maria,

Dani Oțil a avut o ironie neașteptată la adresa Mihaelei Rădulescu, în direct în matinalul pe care îl prezintă la Antena 1. În ediția de astăzi, prezentatorul a adus-o în discuție pe Mihaela Rădulescu, fosta lui iubită.

În ediția de azi de la „Neatza cu Răzvan și Dani” au fost difuzate imagini de arhivă cu cele mai de succes produse ale Antenei. Antena 1 împlinește 28 de ani, iar în cadrul emisiunii de dimineață au fost difuzate momente din emisiunile care au făcut istorie, cum ar fi emisiunea „Din dragoste”, scrie libertatea.ro.

Dani Oțil a făcut o observație și a întrebat de ce nu au fost difuzate imagini și din emisiunea „Duminica în familie”, show prezentat cu mulți ani în urmă de Mihaela Rădulescu.

„Cu Duminica în familie de ce nu ați pus imagini? Nu știu dacă mă sună cu prefix de Franța sau de PRO TV”, a glumit Dani Oțil.

„Te mai ceartă și acum?”, a fost reacția lui Florin Ristei. Răzvan Simion și-a dat seama că Dani Oțil a pronunțat numele trustului concurent și i-a spus colegului său: „Hai că ai stricat totul!”, potrivit fanatik.ro

Mihaela Rădulescu Dani OtilIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Dani Oțil, despre ce îl deranja la Mihaela Rădulescu în timpul relației lor

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au format un cuplu timp de cinci ani. După despărțirea lor, ea a plecat din România și s-a stabilit în Monaco și a început o relație cu Felix Baumgartner. Între timp, Dani Oțil s-a concentrat asupra vieții profesionale, dar și personale.

Prezentatorul de la „Neatza!” a avut mereu numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale iubite: „Bineînțeles că există viață după Mihaela Rădulescu. Eu mai vorbesc cu ea, îi mulțumesc pentru viața mea sexuală din ultimii ani. Am iubit doar de două ori în viață. Am avut două relații, a câte șapte ani. Nu am făcut sex pe lângă. Spun rarisim. Eu și Mihaela ne sunăm de Crăciun.”, mărturisea în urmă cu ceva timp Dani Oțil.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton