Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Reacția lui George Burcea, după ce divorțul de Andreea Bălan s-a terminat. Ce a decis instanța în privința copiilor

Reacția lui George Burcea, după ce divorțul de Andreea Bălan s-a terminat. Ce a decis instanța în privința copiilor

de Andra Stana,

După doi ani de procese, divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea a ajuns la final. Decizia finală a fost dată de judecător joi, 3 martie. Instanța a oferit un verdict favorabil actorului. Iată cum a reacționat fostul soț al vedetei Antena 1.  

Procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea a fost unul complicat, cu atât mai mult cu cât amândoi și-au făcut reproșuri, acuzațiile fiind publice. Joia aceasta, după doi ani de judecată, cei doi foști soți au putut în sfârșit să răsufle ușurați, scrie click.ro. Judecătorul a decis ce se întâmplă cu cele două fetițe ale cuplului.

Instanța a hotărât ca fetițele Andreei Bălan și ale lui George Burcea să locuiască la mama lor. În schimb, custodia celor două fete va fi una comună.

George Burcea s-a arătat încântat pentru faptul că instanța s-a pronunțat pentru custodia comună, nu pentru cea exclusivă a mamei, așa cum ceruse Andreea Bălan. 

„Astăzi a venit decizia domnului judecător și este una pozitivă, așa cum mă și așteptăm. Divorțul este din culpă comună, iar custodia copiilor nu este exclusivă, așa cum cealaltă parte a cerut, ci comună, dar bineînțeles cu domiciliul la mamă, așa cum este normal pentru minore”, a declarat George Burcea, conform Fanatik.ro. 

George Burcea a dezvăluit cât de bucuros este că, în sfârșit, a aflat verdictul pe care l-a așteptat atât de multă vreme. De asemenea, Burcea i-a mulțumit iubitei sale pentru că i-a fost alături în ultimul an și jumătate. Fără Viviana Sposub alături, crede George Burcea, starea lui psihică nu ar fi fost atât de bună.

”Îi mulțumesc Vivianei pentru că a fost sprijinul meu numărul 1 în ultimul an și jumătate și sunt sigur că fără ea nu eram astăzi la fel de bine psihic”, a continuat George Burcea. 

Viviana Sposub, din nou într-o emisiune TV

Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii Ferma Vedetelor. După ce au părăsit competiția au decis să acorde o șansă relației lor, iar de un an și jumătate trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

După ce a ieșit pe locul 2 în finala „Bravo, ai stil! Celebrities”, Viviana Sposub rămâne la Kanal D, însă va apărea într-o altă emisiune. Alături de Bursucu de la „Teo Show”, ea va prezenta matinalul alături de George Tănase, comediant de stand-up.

Inițial, Kanal D a anunțat că matinalul „Dimineața cu noi” va avea premiera pe 7 martie, însă programul a fost modificat. Postul TV a schimbat data de lansare a matinalului care va fi prezentat de Bursucu, Viviana Sposub şi George Tănase.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton