Homepage  / Vedete străine

Reacția uimitoare a lui Jennifer Lopez, după ce mama ei a spus că s-a rugat 20 de ani ca ea să se împace cu Ben Affleck

Reacția uimitoare a lui Jennifer Lopez, după ce mama ei a spus că s-a rugat 20 de ani ca ea să se împace cu Ben Affleck
7

de Roxana Mirea,

Jennifer Lopez a reacționat după ce mama ei a mărturisit că s-a rugat timp de 20 de ani ca ea să se împace cu Ben Affleck, după despărțirea lor din 2004. Cert este că rugăciunile mamei au fost ascultate pentru că artista și celebrul actor au părut mai îndrăgostiți ca niciodată, la premiera filmului „The Mother”.

Jennifer Lopez, după ce mama ei a spus că s-a rugat ca ea să se împace cu Ben Affleck

Jennifer Lopez se destăinuie în legătură cu comentariile pe care mama ei le-a făcut recent despre cât de mult și-a dorit ca actrița să se împace cu Ben Affleck. Lopez și Affleck au pășit pe covorul roșu la premiera noului ei thriller de acțiune, „The Mother”, la Westwood Regency Village Theater din Los Angeles, miercuri.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au strălucit pe covorul roșu, iar artista a vorbit într-un interviu pentru ET despre comentariile recente ale mamei sale din cadrul emisiunii Today despre cum a sperat că cei doi vor reaprinde focul iubirii și se vor împăca.

Este atât de amuzant, ea nu mi-a spus niciodată asta”, a declarat Lopez pentru ET, râzând. „Nu am vorbit niciodată despre asta.”

The Mother Premiere – LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Lopez și Affleck s-au căsătorit în august anul trecut, după ce și-au reluat povestea de dragoste. Cei doi fuseseră logodiți anterior, dar au renunțat la relație în 2004. „Am știut întotdeauna vă veți împăca, pentru că m-am rugat timp de 20 de ani”, a declarat Rodríguez la emisiunea Today, săptămâna trecută, când s-a alăturat fiicei sale pentru un interviu în timp ce promova noul proiect.

Potrivit lui Lopez, mama ei a avut întotdeauna o slăbiciune pentru Affleck încă de la început, adăugând: „L-a iubit cu adevărat când am fost împreună înainte.” Din fericire pentru toți cei implicați, rugăciunile mamei ei au fost aparent ascultate, deoarece cei doi actori au părut îndrăgostiți până peste cap pe covorul roșu de la premiera filmului „The Mother”.

„The Mother” s-a lansat pe 12 mai pe Netflix.

Jennifer Lopez, în „The Mother” (2023)

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton