Homepage  / Vedete / Vedete străine

Reacția lui Justin Theroux, după ce Jennifer Aniston a rupt tăcerea și a recunoscut că s-a luptat cu infertilitatea

Reacția lui Justin Theroux, după ce Jennifer Aniston a rupt tăcerea și a recunoscut că s-a luptat cu infertilitatea
12

de Andra Stana,

Justin Theroux și-a arătat sprijinul pentru fosta sa soție, Jennifer Aniston, după ce aceasta a dezvăluit că s-a luptat să rămână însărcinată prin fertilizare in vitro. Iată ce a făcut actorul, după mărturisirile făcute de vedeta din „Prietenii tăi”.

Fosta actriță din „Prietenii tăi”, în vârstă de 53 de ani, a recunoscut că a dus o luptă grea cu infertilitatea pe când avea 30 – 40 de ani.

„Sfârșitul unei ere. Mulțumesc @allure pentru că m-ați făcut fata de pe coperta ultimului vostru număr tipărit”, a scris Jennifer Aniston în descrierea fotografiilor postate pe Instagram.

Theroux, în vârstă de 51 de ani, nu a scris nimic, ci s-a folosit doar de două imoji, una în formă de pumn ținut strâns și unul în formă de inimă. Gestul actorului a fost apreciat de peste 2.200 de persoane în doar 15 ore de la publicare.

Postarea lui Jennifer Aniston a adunat rapid peste 5 milioane de aprecieri.

Reacția lui Justin Theroux, după ce Jennifer Aniston a dezvăluit că s-a luptat cu infertilitateaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Jennifer Aniston, dezvăluiri dureroare despre lupta cu infertilitatea

Starul din „American Psycho”, – care a fost căsătorit cu Aniston din 2015 până în 2018 – a fost doar una dintre numeroasele celebrități care și-au arătat susținterea față de celebra actriță. Totul, după ce aceasta a vorbit despre „drumul dificil” cu care s-a confruntat în timp ce „încerca să rămână însărcinată”.

Nu numai Justin Theroux și-a arătat susținerea față de Jennifer Aniston, fosta lui soție. „Wow!!”, a scris Mandy Moore, , „Absolut epic”, i-a transmis Lily Collins. Nu în ultimul rând, și Mihaela Rădulescu a avut ceva de comentat. „Și ce copertă! O realizare epică”, a scris vedeta.

„Toți anii și anii și anii și anii de speculații. … A fost cu adevărat greu”, a declarat Aniston.

Actrița și-a deschis sufletul și a vorbit despre cum se lupta cu infertilitatea în timp ce presa specula că este însărcinată.

„Treceam prin FIV, beam ceaiuri chinezești, orice. Aș fi dat orice dacă cineva mi-ar fi spus: ‘Îngheață-ți ovulele’. Fă-ți o favoare’. Pur și simplu nu te gândești la asta. Așa că iată-mă astăzi. Corabia a plecat”, a continuat ea.

În interviul acordat revistei Allure, Aniston și-a spus părerea și despre „narațiunea” potrivit căreia nu și-a dorit niciodată copii.

„Erau minciuni absolute”, a spus Aniston, care a fost căsătorită și cu Brad Pitt, despre afirmațiile potrivit cărora ar fi fost ”egoistă” și că nu i-a păsat decât de „cariera” ei.

„Și, Doamne ferește, o femeie are succes și nu are un copil. Iar motivul pentru care soțul meu m-a părăsit, pentru care ne-am despărțit și am pus capăt căsniciei noastre, a fost pentru că nu am vrut să-i dau un copil”, a continuat ea, adăugând: „Nu am nimic de ascuns în acest moment”.

Cu toate acestea, actrița spune că are „zero regrete” în legătură cu modul în care au decurs lucrurile.

Jennifer Aniston și Justin Theroux, povestea relației lor

Aniston și Theroux au început să se întâlnească în 2011 și s-au logodit un an mai târziu, în timpul petrecerii organizate de actor, pentru cea de-a 41-a aniversare a lui.

Cei doi s-au căsătorit în 2015, în timpul unei ceremonii surpriză la casa lor din Los Angeles.

Cu toate acestea, s-au despărțit doi ani și jumătate mai târziu, după ce și-au dat seama „că sunt două persoane foarte diferite”, au declarat surse pentru Page Six la vremea respectivă.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton