Homepage  / Vedete / Vedete străine

Reacția lui Kate și William, la vestea că Regina Elisabeta a II-a o vrea pe Camilla regină

Reacția lui Kate și William, la vestea că Regina Elisabeta a II-a o vrea pe Camilla regină

de Andra Stana,

Luni, 6 februarie, s-au împlinit 70 de ani de domnie ai Reginei Elisabeta a II-a. Cu această ocazie, monarhul a luat o decizie care a uimit pe multă lume. Regina a afirmat că este de acord ca cea de-a doua soție a fiului ei să devină „regină consoartă”. Schimbarea va avea loc atunci când Prințul Charles va urca pe tron. Iată cum au reacționat la această veste Prințul William și soția sa, Kate.

Regina Elisabeta a II-a a făcut un anunț uimitor referitor la Camilla

În 2022, Regina Elisabeta a II-a a devenit primul monarh britanic care a domnit 70 de ani. Pentru a sărbători această ocazie specială, Majestatea Sa a împărtășit fanilor un mesaj rar. Ea le-a mulțumit pentru sprijinul acordat de-a lungul ultimelor șapte decenii. De asemenea, ea a profitat de ocazie pentru a-i mulțumi regretatului ei soț, Prințul Philip, pentru sacrificiile „lipsite de egoism” pe care le-a făcut în rolul de consort. Totodată, Regina a făcut un anunț important. A cerut ca oamenii să o accepte pe soția fiului ei, Camilla Parker Bowles, ca regină consoartă atunci când Charles va deveni rege.

Voi rămâne veșnic recunoscătoare pentru loialitatea și afecțiunea pe care mi le oferiți în continuare. Și când fiul meu Charles va deveni Rege, știu că le veți oferi lui și soției sale Camilla același sprijin pe care mi l-ați oferit mie; și dorința mea sinceră este ca, atunci când va veni momentul, Camilla să fie cunoscută drept Regină Consoartă, în timp ce își va continua propriul serviciu loial”, a scris Regina Elisabeta.

Unii englezi au fost dezamăgiți: „Diana, regina adevărată pentru totdeauna”

Solicitarea Majestății Sale ca nora ei să devină regină consoartă când Prințul Charles va prelua tronul a fost oarecum o surpriză pentru toată lumea. Cu atât mai mult cu cât site-ul Prințului de Wales declarase anterior că aceasta va fi cunoscută drept Prințesa Consoartă. Mai mult, popularitatea neclintită a regretatei Prințese Diana în rândul publicului face ca întreaga situație să fie destul de complicată – așa cum se vede în secțiunea de comentarii de pe contul oficial de Instagram al Familiei Regale, scrie cosmopolitan.com. AIci, mulți fani regali și-au exprimat dezacordul față de ideea ca a doua soție a lui Charles, Camilla, să fie regină consoartă. „Diana, regina adevărată pentru totdeauna”, a scris un regalist, altul comentând: „Diana, singura”.

Cum au reacționat William și Kate la anunțul Reginei Elisabeta a II-a

Dar, se pare că alții au fost destul de mulțumiți de cererea Reginei, inclusiv Kate Middleton și Prințul William, care au răspuns public „apreciind” declarația Reginei pe Instagram prin intermediul conturilor personale, acela de Duce și Ducesă de Cambridge.

Luând în considerare anunțul Reginei, atunci când Charles va deveni rege, soția sa Camilla va fi cunoscută drept Regină consoartă. În acel moment, Prințul William va prelua titlul de Prinț de Wales, iar Kate va fi cunoscută drept Prințesa de Wales. Acest titlu nu a mai fost folosit de la moartea tragică a Dianei în 1997. „Sunt sigur că va fi un moment puțin dulce-amar”, a declarat o sursă pentru The Telegraph. „Acesta este fiul ei [al Dianei] și soția lui, așa că, în anumite privințe, se va încheia un cerc.”

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton