Homepage  / Vedete străine

Reacția lui Kim Kardashian, după ce Kanye West s-a căsătorit cu o femeie care seamănă izbitor de mult cu ea

Reacția lui Kim Kardashian, după ce Kanye West s-a căsătorit cu o femeie care seamănă izbitor de mult cu ea

de Roxana Mirea,

Kanye West s-a căsătorit din nou, la două luni de la divorțul de Kim Kardashian - iar noua sa mireasă seamănă izbitor cu fosta lui soție. Se pare că rapperul de 45 de ani ar fi ales să își unească destinele cu iubita sa, Bianca Censori, într-o ceremonie privată. Iată cum a reacționat Kim Kardashian după ce a aflat că fostul soț, Kanye West, s-a căsătorit.

Ce părere are Kim Kardashian despre căstoria lui Kanye West și Bianca Censori

Kim Kardashian nu este îngrijorată de recenta căsătorie a fostului ei soț, Kanye West. Vedeta în vârstă de 42 de ani acordă întreaga atenție celor patru copii ai ei și ai lui Kanye, în lumina veștii că rapperul în vârstă de 45 de ani s-a căsătorit cu arhitectul Yeezy, Bianca Censori.

O sursă a declarat pentru ET că rapperul Kanye și Bianca au o relație și confirmă că au avut o ceremonie de nuntă. Deși sursa nu confirmă dacă ceremonia a fost legală, aceasta notează: „Căsătoria și relația sunt reale pentru Kanye și Bianca”.

În ceea ce o privește pe Kim, sursa spune că aceasta „nu acordă atenție evenimentului” și adaugă că este „concentrată pe bunăstarea copiilor ei”.

Sursa spune că prietenii lui Kanye „speră că acesta poate primi ajutor„, după ce au afirmat că rapperul „se comportă instabil în ultima vreme„.

Kim și Kanye și-au soluționat divorțul în noiembrie 2022, la aproape doi ani după ce Kim a depus inițial cererea de divorț.

Kim Kardashian l-a protejat pe Kanye de dragul copiilor

În weekend, Kim a sărbătorit cea de-a cincea aniversare a fiicei ei și a lui Kanye, Chicago, cu o petrecere cu tema Hello Kitty. „Geamăna mea. La mulți ani la 5 ani. Chiar nu-mi vine să cred că ai 5 ani! Sunt atât de mândră să fiu mama ta, este cel mai bun sentiment din întreaga lume”, a postat Kim pe Instagram. „Ești cea mai drăgălașă, dulce și cea mai independentă și grijulie fată din întreaga lume și te iubesc atât de mult!”.

Kim și Kanye sunt, de asemenea, părinții lui North, în vârstă de 9 ani, Saint, în vârstă de 7 ani, și Psalm, în vârstă de 3 ani. Luna trecută, o altă sursă a declarat pentru ET despre foștii soți: „Kim și Kanye se află [acum] din punct de vedere legal într-un spațiu mai bun”.

În decembrie, Kim Kardashian a acordat un interviu emoționant în cadrul podcastului Angie Martinez IRL despre faptul că l-a protejat pe Kanye de dragul copiilor lor. „Cu siguranță l-am protejat și încă o voi face în ochii copiilor mei, pentru copiii mei”, a spus ea la vremea respectivă. „În casa mea, copiii mei nu știu nimic din ceea ce se întâmplă în exterior”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton