Homepage  / Vedete străine

Reacția lui Lily-Rose Depp după ce tatăl ei, Johnny Depp, a primit ovații la Cannes 2023. Cum a apărut actrița pe covorul roșu

Reacția lui Lily-Rose Depp după ce tatăl ei, Johnny Depp, a primit ovații la Cannes 2023. Cum a apărut actrița pe covorul roșu
14

de Roxana Mirea,

Lily-Rose Depp reacționează, după ce tatăl ei, Johnny Depp, a fost ovaționat în picioare timp de șapte minute după premiera noii sale drame biografice, „Jeanne du Barry”, la Festivalul de Film de la Cannes 2023. „Jeanne du Barry” este filmul de revenire al lui Johnny Depp, după scandalul uriaș cu Amber Heard. Actorul a apărut pe covorul roșu zâmbitor și încrezător, lăsând trecutul în urmă.

Lily-Rose Depp, după ce Johnny Depp a fost ovaționat la Cannes 2023

Lily-Rose Depp este o fiică mândră! Actrița a oferit un interviu pentru ET de la Festivalul de Film de la Cannes 2023, marți, unde a spus că nu ar putea fi mai fericită pentru tatăl ei, Johnny Depp, după ce a fost ovaționat în picioare timp de șapte minute după premiera noii sale drame biografice, „Jeanne du Barry”.

Filmul a marcat deschiderea celei de-a 76-a ediții anuale a festivalului și primul rol principal al starului din „Pirații din Caraibe” de la procesul de defăimare foarte mediatizat împotriva fostei sale soții, Amber Heard.

Johnny Depp, în mijlocul unei noi controverse la Cannes. Motivul pentru care actorul a fost aspru criticatIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

În filmul în limba franceză, Johnny joacă rolul regelui Ludovic al XV-lea. Plasat în secolul al XVIII-lea, „Jeanne du Barry” spune povestea lui Jeanne Bécu (Maïwenn), fiica unei croitorese sărace care s-a remarcat la curtea lui Ludovic al XV-lea și a devenit ultima amantă oficială a acestuia.

Sunt super fericită pentru el. Sunt super încântată”, a exclamat Lily-Rose. „Și este atât de grozav că ajungem să facem proiecte de care suntem super mândri.”

Lily-Rose, apariție spectaculoasă la Cannes 2023

Lily-Rose a primit și ea o ovații în picioare, după o proiecție a primelor episoade din noua dramă HBO regizată de Sam Levinson și de The Weeknd (Abel Tesfaye), „The Idol”.

A fost prima dată când am urmărit serialul cu un public, în afara mea, a lui Sam, a lui Ashley și a lui Abel”, a spus ea. „Dar a fost incredibil. S-a simțit ca o celebrare atât de frumoasă și un punct culminant al tuturor lucrurilor prin care am trecut împreună. M-am simțit foarte, foarte bine.”

Lily-Rose a continuat: „Ne-am simțit foarte bine să vedem reacțiile oamenilor și, în sfârșit, să împărtășim cu lumea ceva de care suntem cu toții atât de mândri.”

Photocall de „The Idol” lors du 76ème Festival International du Film de CannesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 14

Lily-Rose Depp o interpretează pe Jocelyn în serialul despre care s-a vorbit mult, o vedetă pop care iese dintr-o criză psihotică după moartea mamei sale. În timp ce încearcă să lanseze un nou album și să pornească un turneu, ea merge într-un club deocheat din Hollywood pentru a se descărca. Acolo îl întâlnește pe Tedros, interpretat de The Weeknd, un lider al unui cult modern care dezvăluie ambiții mai mari pentru cariera lui Jocelyn.

Serialul nu a avut încă premiera și a fost deja criticat pentru nuditate, scenele de sex grafice și descrierea dură a industriei muzicale. „The Idol” are premiera pe 4 iunie pe HBO.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton