Homepage  / Vedete româneşti

Reacția lui Smiley după ce a fost criticat din cauza imaginilor cu Gina Pistol în ipostaze intime

Reacția lui Smiley după ce a fost criticat din cauza imaginilor cu Gina Pistol în ipostaze intime
7

de Roxana Mirea,

Smiley a publicat pe 9 februarie un scurt teaser al videoclipului pe care l-a lansat ieri. În acel scurt video, Smiley și Gina Pistol apar sărutându-se cu foc. Internauții au fost surprinși să îi vadă în această ipostază, așa că le-au adresat numeroase critici în secțiunea de comentarii. Care a fost reacția lui Smiley după ce fanii l-au criticat din cauza imaginilor în care se el și Gina Pistol apar în ipostaze intime.

Reacția lui Smiley după ce a fost criticat din cauza imaginilor cu Gina Pistol

Smiley a lansat, ieri, 10 februarie, al patrulea episod din serialul muzical „Mai mult de-o viață”. Noua melodie se numește „Mi-aduc aminte”, iar videoclipul este unul inedit și abundă în scene romantice între Smiley și Gina Pistol. Înainte de lansarea melodiei, artistul a publicat un scurt video, de la filmările videoclipului, în care el și Gina se sărută într-un magazin. Teaser-ul a fost comentat de sute de internauți.

Deși, în general, mesajele au avut un ton pozitiv, au existat și voci care sunt de părere că filmulețul este mult prea explicit. Smiley a reacționat în urma comentariilor răutăcioase pe care le-a primit. Într-o notă sarcastică, artistul a explicat pe Instagram că imaginile au fost filmate pentru promovarea clipului și, în realitate, nu au loc asfel de scene în casa sa. A intervenit și Gina Pistol care a adăugat că nu sfătuiește pe nimeni să procedeze așa cum au făcut ei în teaser-ul respectiv, potrivit click.ro.

Am postat ieri pe Instagramul meu un filmuleț în care mă pup cu Gina și au comentat foarte mulți oameni, au comentat unii și foarte urât, s-au scandalizat de-a dreptul de această manifestare ieșită din comun. Aș vrea să îi asigur că este doar o cascadorie pentru videoclipul pe care urmează să îl lansez. Așa ceva nu se întâmplă în viața reală, între noi doi niciodată. Pentru cei scandalizați, le recomand să nu se uite diseară la șase când vom posta clipul pentru că el este plin cu așa ceva, devine și mai rău. Să nu faceți așa ceva acasă, nu vă recomand deloc. Și să vi-o zic pe aia dreaptă, nici măcar nu suntem noi doi în imagini. Sunt doi cascadori care joacă în locul nostru”, a fost mesajul transmis de Smiley.

smiley-si-gina-pistol-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Noua piesă a lui Smiley, un real succes

Noua piesă a lui Smiley se bucură de un real succes, cu sute de mii de vizualizări pe YouTube la doar câteva ore de la lansare. Fanii au fost încântați să vadă scenele romantice dintre Smiley și Gina Pistol din videoclip. Artistul a fost copleșit de numărul reacțiilor pozitive și le-a transmis un mesaj de mulțumire fanilor săi.

Lăsând gluma la o parte, vă mulțumesc foarte mult pentru reacțiile foarte mișto la piesa „Mi-aduc aminte” și la clip. Mulțumesc pentru comentariile frumoase. Mulțumesc și pentru comentariile urâte, că nu trebuie să le placă tuturor. Ce să vă zic? Pentru cei care nu au văzut încă videoclipul, îl găsiți pe YouTube. Este a patra parte din serialul pe care îl tot lansez”, a spus Smiley pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton