Homepage  / Vedete româneşti

Reacția lui Tavi Clonda după atacul Oanei Zăvoranu. Cum au fost jigniți el și Gabriela Cristea

Reacția lui Tavi Clonda după atacul Oanei Zăvoranu. Cum au fost jigniți el și Gabriela Cristea
7

de Roxana Mirea,

Oana Zăvoranu i-a atacat pe Gabriela Cristea și Tavi Clonda pe una dintre rețelele sociale. Aceasta i-a numit „nehaliți”, în urma unor imagini publicate de cei doi. Acum, Tavi Clonda a reacționat în urma atacului lansat de Oana Zăvoranu, dar nu a vrut să îi raspundă cu aceeași monedă.

Reacția lui Tavi Clonda după atacul Oanei Zăvoranu

Oana Zăvoranu nu se abține atunci când vine vorba să își exprime părerea. Cele mai recente „victime” ale acesteia au fost Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Oana Zăvoranu a reacționat după ce ei au publicat pe Instagram faptul că sunt la munte și mănâncă la un restaurant, la care au făcut reclamă.

Nehaliții! Lupii mă! Moca… Vezi că te îneci, încet. Mănâncă, nu răbda, ca acasă! Vezi că ea halește tot până faci tu story”, a scris Oana Zăvoranu în dreptul unor imagini în care apar Gabriela Cristea și Tavi Clonda.

Totuși, Tavi și soția lui au ales să nu dea curs potențialului scandal.

Nu avem nimic în comun cu respectiva”, a spus Tavi Clonda pentru playtech.ro.

În prezent, Tavi Clonda se află în recuperare, după un accident la fotbal, suferit o ruptură musculară

„Nu am avut până acum nicio accidentare serioasă”, a mai spus artistul pentru sursa menționată anterior.

Component al echipei naționale a artiștilor, acesta speră să se refacă până la evenimentul din luna mai, când colegii săi vor juca un amical cu generația Steaua’86.

Vestea-data-de-Gabriela-Cristea-si-Tavi-Clonda-fanilor-la-inceput-de-an-9Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Nu mă voi opri niciodată din a arăta adevărul”

Oana Zăvoranu a declarat război influencerilor și nici prin cap nu-i trece să semneze pacea. Ba chiar, mai multe vedete de pe lista ei neagră i-au intentat proces, după atacurile și acuzațiile aduse.

„Nu mă voi opri niciodată din a arăta adevărul. Şi niciodată nu am să mint. Nici măcar un cuvânt din ceea ce spun sau scriu nu este minciună, nu aș face niciodată așa ceva. Adevărul nu înseamnă defăimare. Adevărul și autencititatea vor câştiga întotdeauna, Mulţi vor banii mei, dar nu se poate.

Ele ne tot arată tone de produse, iar gâștele pică. Văd la una, văd la două și până la urmă cumpără. Noi le vom demasca pe toate! Atenție!” a spus Oana Zăvoranu, la acea vreme pentru playtech.ro.

Sursa Foto: facebook, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton