Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Reacția lui Teo Trandafir, după ce Loredana Groza și Cătălin Botezatu s-au sărutat. „Vrei să iasă cu păruială”

Reacția lui Teo Trandafir, după ce Loredana Groza și Cătălin Botezatu s-au sărutat. „Vrei să iasă cu păruială”
7

de Andra Stana,

Cătălin Botezatu a fost invitat recent în emisiunea lui Teo Trandafir, la Kanal D. Aici, designerul a vorbit despre petrecerea dată în cinstea lui. La un moment dat, prezentatoarea a adus în discuție și momentul în care designerul și Loredana Groza s-au sărutat.

La începutul lunii decembrie, Cătălin Botezatu și-a invitat toți prietenii la petrecerea de ziua lui. Invitat în emisiunea lui Teo Trandafir, cunoscutul designer a povestit despre evenimentul care a avut loc într-un club din București. Teo și-a adus aminte de momentul în care Cătălin Botezatu și Loredana Groza s-au sărutat, scrie libertatea.ro.

Am senzația că mă traduci cu Loredana, pentru că am văzut niște imagini în care erați destul de apropiați. Dacă vrei să iasă cu păruială, tu spune-mi!”, i-a spus Teo Trandafir lui Cătălin Botezatu.

Designerul a mărturisit că sărutul lor nu a însemnat nimic, dar și că Loredana îi este bună prietenă. Artista a fost cea care a vrut neapărat să cânte la ziua lui Cătălin Botezatu, cu toate că el o invitase să se distreze împreună.

„Măi, pe Loredana nu te poți supăra. Este o artistă, este desăvârșită, o cunosc de atâția ani, iubesc ceea ce face. Vorbind de cântărețe, ea este una reală, adevărată, nu e un surogat, e un om adevărat, o prietenă adevărată. Am invitat-o la ziua mea, a zis: «Vin cu mare drag». După care a zis: «Cânt». Este minunată! Loredana a venit cu mine și la show-urile pe care le-am făcut la Paris, a cântat la Săptămâna Modei de la Paris, este internațională pentru că se adaptează”, a răspuns designerul.

„Da, v-am mai văzut în diferite circumstanțe apropiate”, a spus Teo.

Cătălin Botezatu a continuat: „Da, eu încercam să te duc mai departe. Dar ce e? Eu o pup cu dragoste. Și pe tine să știi că te pot pupa cu aceeași dragoste, a nu se interpreta… Și dacă se interpretează ce? Suntem liberi, nu dăm socoteală”.

Loredana Groza și Cătălin Botezatu s-au sărutat

Loredana Groza și Cătălin Botezatu s-au sărutat în fața tuturor la ziua de naștere a creatorului de modă. Cei doi sunt prieteni buni, de mai bine de 25 de ani.

reactia-lui-teo-trandafir-dupa-ce-loredana-groza-si-catalin-botezatu-s-au-sarutat-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„După cum știu toți prietenii, Cătălin a trecut prin multe în viață și uite-l! Suntem frumoși, tineri, sănătoși și liberi! Orice ar fi, nu te opri! Știu că tu nu te oprești, orice ar fi!”, i-a dedicat Loredana Groza lui Cătălin Botezatu, în timp ce se afla pe scenă.

Cei doi s-au sărutat, iar Cristina Șișcanu a surprins momentul. Prezentatoarea TV a încărcat filmarea pe Tik Tok. „Loredana l-a pupat pe gură pe Bote”, a spus soția lui Mădălin Ionescu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton