Homepage  / Vedete străine

Reacția furioasă a Madonnei, după ce Instagram i-a șters fotografiile topless

Reacția furioasă a Madonnei, după ce Instagram i-a șters fotografiile topless

de Roxana Mirea,

Madonna, în vârstă de 63 de ani, i-a surprins pe urmăritorii ei cu fotografiile pe care le-a publicat ieri, 25 noiembrie. Legendara cântăreață a postat pe Instagram o serie de imagini în care apare topless, fiind îmbrăcată doar în lenjerie intimă și dresuri tip plasă. Totuși, Instagram a șters fotografiile pe motiv că încalcă regulamentul, însă Madonna le-a repostat.

Fotografiile Madonnei, șterse de Instagram

Madonna, la 63 de ani, continuă să arate că o femeie poate să fie sexy la orice vârstă. Ea a pozat topless, fiind mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată. Madonna a postat pe Instagram fotografiile realizate în patul din dormitor. Totuși, în unele imagini, vedeta a lăsat să i se vadă o parte dintr-un sfârc. Din cauza acestui lucru, Instagram a decis să-i șteargă fotografiile Madonnei.  

Instagram era una dintre rețele sociale care se poziționa împotriva conținutului de nuditate, așa că imaginile cu sfârcurile femeilor sunt cenzurate, singurele acte de nuditate permise fiind cele reprezentate de imaginile cu mame care alăptează. Madonna este total împotriva acestei politici și spune că nu i se pare deloc corect, având în vedere că „orice parte a trupului femeii poate fi arătată, mai puțin un sfârc.”

Madonna a repostat fotografiile șterse de Instagram

După ce Instagram i-a șters fotografiile, Madonna le-a repostat, însă, de data aceasta, a cenzurat imeginile în așa fel încât să nu mai reprezinte o problemă pentru rețeaua socială. În plus, aceasta spune că este recunoscătoare pentru faptul că a reușit să își păstreze sănătatea mintală „de-a lungul a patru decenii de cenzură”.

Repostez imaginile pe care Instagram mi le-a șters fără să mă avertizeze sau fără să-mi trimită vreo notificare. Motivul pentru care s-a întâmplat ar fi pentru că o mică parte dintr-un sfârc a fost expusă. Încă nu îmi vine să cred că trăim într-o cultură în care orice parte a trupului femeii poate fi arătată, mai puțin un sfârc. Ca și cum aceasta ar fi singura parte din anatomia unei femei care ar putea fi sexualizată. Sfârcul este cel care hrănește bebelușul. Un sfârc al unui bărbat nu poate fi catalogat erotic? Și cum rămâne cu fundul unei femei care nu este niciodată cenzurat nicăieri. Sunt mulțumită de mine că am reușit să îmi păstrez sănătatea mintală de-a lungul a patru decenii de cenzură, sexism și misoginism”, a scris Madonna pe Instagram.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton