Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Reacția neașteptată a Andreei Bălan după ce s-a aflat că Viviana Sposub ar fi însărcinată

Reacția neașteptată a Andreei Bălan după ce s-a aflat că Viviana Sposub ar fi însărcinată

de Redactia Tvmania

Viviana Sposub s-a fotografiat recent în brațele lui George Burcea. Iar fanii nu ar fi fost în extaz dacă în imagine nu ar fi apărut un anumit lucru: un test de sarcină! Acum, întrebarea de pe buzele tututor este dacă cei doi așteaptă sau nu barza. Actorul mai are două fetițe din căsătoria cu Andreea Bălan, mariaj încheiat după doar șapte luni, scrie wowbiz.ro.

De la despărțirea de George Burcea, Andreea Bălan a încercat să nu comenteze niciun subiect care ar ține de fostul ei soț. Tocmai de aceea, jurata de la „Te cunosc de undeva!” nu a făcut nicio referire la cel mai recent zvon care îl are în prim plan pe tatăl fetițelor sale, Ella și Clara.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

În schimb, în mod constant, blonda de la Antena 1 se laudă cu vacanțele și, în general, cu timpul pe care îl petrece alături de fiicele sale. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

În această perioadă, cea mai încântată este Ella, care urmează să plece într-o tabără de cercetași.

„Acum așteptăm să o luăm pe Clara de la grădiniță. Azi am luat-o pe Ella prima și am petrecut timp împreună, am fost la cumpărături să luăm haine pentru că săptămâna viitoare pleacă în tabăra de cercetași. Ella este foarte fericită”, a mărturisit Andreea Bălan, pe Instagram.

„Da, credeam că o să fiu soție toată viața”

Invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Andreea Bălan a vorbit despre relația sa cu George Burcea. Celebra artistă a recunoscut că a reușit să îl ierte pe fostul ei soț. Mai mult, a mai spus că nu regretă ce a fost între ei.

„Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct.

Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate. Trebuie să existe diplomație și discreție pentru că sunt doi copii la mijloc.

Vor intra, mai târziu, pe YouTube și vor vedea. Ella cu greu a înțeles că tati nu mai locuiește cu noi. Ea tot speră și visează că, într-o zi, vom merge în Mauritius în vacanță, ultima în care am fost toți 4. Încet, va înțelege. Ea știe doar că tati nu mai locuiește cu noi, vine în weekend sau când poate. Atât”, a declarat Andreea Bălan. 

 

sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton