Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Reacția neașteptată a lui Cătălin Botezatu la adresa lui Aurel Moldoveanu. „Nu poate nega”

Reacția neașteptată a lui Cătălin Botezatu la adresa lui Aurel Moldoveanu. „Nu poate nega”
3

de Redactia Tvmania

Cătălin Botezatu a spus mereu adeptul obiceiului de a spune lucrurilor pe nume, cu atât mai mult cu cât este vorba de colegii săi de breaslă și ale lor apariții publice. Acum, celebrul designer a vorbit pentru prima oară despre artistul Aurel Moldoveanu, despre care spune că ar avea mai multe intervenții la nivelul feței, scrie libertatea.ro.

„Aurel are clar injecții cu botox, la nivelul feței, a scăpat și de laba gâștii, mai exact de ridurile din jurul ochilor, are injecții și în frunte. Nu poate nega!

Domnul doctor mi-a recomandat Biolifting, o procedura minim-invazivă, bazată pe un cocktail de vitamine și plasmă gel introdus la nivelul mezodermului. În câteva zile fața arată mult mai bine și ridurile de expresie se atenuează”, a spus Cătălin Botezatu pentru impact.ro.

Aurel Moldoveanu (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

„Eu mi-am lăsat părul așa cum e, la vârsta mea. Mă tot întreabă lumea unde mi-am făcut șuvițe, unde m-am vopsit, dar nu e vorba despre asta. Așa sunt eu frumos și grizonat, pe mine mă tunde Laurent Tourette.

M-am vopsit doar pe la 20 de ani, mă făcusem blond, a fost însă o aiureală”, a mai adăugat Cătălin Botezatu pentru sursa citată anterior.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton