Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Reacția neașteptată a lui Mihai Mitoșeru. Ce spune vedeta Kanal D despre divorțul de Noemi

Reacția neașteptată a lui Mihai Mitoșeru. Ce spune vedeta Kanal D despre divorțul de Noemi
7

de Andra Stana,

Lui Mihai Mitoșeru îi pare și astăzi rău că a divorțat de Noemi. Prezentatorul de la „Teo Show” crede că despărțirea de cea care i-a fost alături timp de 14 ani a fost o greșeală.

Cu toate că o duce bine din punct de vedere profesional, Mihai Mitoșeru nu este fericit pe plan personal. Mitoșeru regretă că s-a despărțit de Noemi, femeia care i-a fost alături mai bine de un deceniu.

„N-as mai divorța, a fost o greșeală și când mi-am dat seama era prea târziu”, a declarat prezentatorul pentru ciao.ro.

Reactia-neasteptata-a-lui-Mihai-Mitoseru.-Ce-spune-vedeta-Kanal-D-despre-divortul-de-Noemi-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cum se înțeleg acum Mihai Mitoșeru și fosta lui soție, Noemi

Ei nu mai formează un cuplu, dar Mihai Mitoșeru și Noemi au rămas în relații bune. Totodată, prezentatorul a dezvăluit că sentimentele dintre ei nu au dispărut, însă evită pe cât posibil să vorbească unul cu celălalt.

„Suntem într-o relație normală. Încercăm să nu vorbim unul cu celălalt foarte mult, nu există prietenie după așa o relație de iubire. Dar când unul dintre noi are nevoie suntem alături unul de celălalt. Cred că încă mai simțim ceva unul pentru celălalt”, a spus Mihai.

După divorț, prezentatorul de la Kanal D a vrut să își refacă viața. Chiar a cunoscut pe cineva, dar a realizat că nu poate fi cu ea.

„A fost o fată în acești doi ani cu care chiar am crezut că pot avea o relație. Dar nu a fost să fie și îmi asum vina pentru asta”, a mai mărturisit Mitoșeru.

„Cel mai greu a fost când mi-am dat seama că sunt singur pe lume”

Ultimii doi ani au fost grei pentru Mihai Mitoșeru. Colegul lui Teo Trandafir a divorțat, mama lui a fost operată pe creier. Apoi, el s-a îmbolnăvit de COVID-19. Deși a trecut prin multe clipe grele, prezentatorul nu și-a pierdut speranța că la un moment dat totul va fi bine.

„Au fost multe evenimente în ultimii doi ani și jumătate; am divorțat, mama a trecut printr-o operație pe creier, a venit pandemia, am avut covid. A fost o perioadă foarte, foarte grea. Cel mai greu a fost când mi-am dat seama că sunt singur pe lume. Am divorțat, tata nu mai este, nu am frați sau surori și nu pot accepta că mama, la un moment dat, nu va mai fi, indiferent de vârsta pe care o are.

Când i-a fost descoperită tumora am început să mă gândesc la asta și mi-a fost greu să mă gândesc că voi rămâne singur pe lume, să mă gândesc ce voi face, încotro o iau, cine este lângă mine.

Am mulți prieteni care au fost și sunt lângă mine, dar nu este același lucru, nu este acel om lângă mine. În perioada asta am mâncat foarte mult pe fondul acestor probleme, fiind și pandemie, și m-am îngrășat. M-am bucurat că în perioada asta am reușit să slăbesc.

Fericit am fost, însă, în momentul în care mama a vorbit după operație”, a declarat Mihai Mitoșeru pentru sursa mai sus menționată.

Sursa foto: Facebook, Libertatea

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton