Homepage  / Vedete româneşti

Reacția Oanei Moșneagu după ce Vlad Gherman i-a spus că își dorește un copil. „Am avut discuții despre asta”

Reacția Oanei Moșneagu după ce Vlad Gherman i-a spus că își dorește un copil. „Am avut discuții despre asta”
7

de Roxana Mirea,

Oana Moșneagu și Vlad Gherman trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au planuri mari de viitor și poartă discuții despre nuntă și copii. Totuși, din spusele actriței, Vlad este mai pregătit pentru a-și întemeia o familie. Oana Moșneagu a explicat de ce ea nu își dorește, în momentul de față, un copil.

Cum s-a îndrăgostit Oana Moșneagu de Vlad Gherman

Oana Moşneagu a fost invitata Florentinei Fântânaru la emisiunea „De-a Viaţa Ascunselea” de la Antena 3 CNN, acolo unde a vorbit și despre perioada în care a început să se îndrăgostească de Vlad Gherman.

„A fost o chestie contextuală, în sensul în care dacă nu s-ar fi întâmplat ca în aceeași perioadă el să se despartă de Cristina, eu să mă despart de iubitul cu care fusesem până în momentul ăla, și am avut o relație de cinci ani înainte să fiu cu Vlad, Mara (n.r. Oprea) s-a despărțit și ea de iubitul ei… A fost un context care ne-a adus cumva pe toți împreună în calitate de prieteni. Eram toți în suferință, asta ne-a unit și am început să petrecem foarte mult timp împreună și ușor-ușor din prietenia aia s-a născut altceva. În mine a fost o luptă pentru că mi se părea în neregulă să mă apropii de fostul iubit al Cristinei. Cristina îmi este colegă, au fost atât de mult timp împreună, sunt pe set cu ei, cu amândoi, așa că a fost un du-te, vino constant, o lungă perioadă de timp. (…)

Înainte să fiu cu el, mai observam în alți bărbați din jurul meu animite lucruri care mă atrăgeau și asta am observat și la el. Când i-am cunoscut pe el și pe Cristina, eu eram singură. Ei erau împreună și eu am văzut ceva în dinamica lor și am admirat lucrul ăla și în mintea mea era: „Mi-aș dori să am și eu ceva de genul ăsta”, dar asta mi s-a mai întâmplat și cu alte cupluri. (…) Dar nu m-aș fi gândit vreodată, uitându-mă la ei, că eu o să fiu partenera lui și că o să am ceva din ce dă el într-o relație”, a declarat Oana Moșneagu.

oana-mosneagu-si-vlad-gherman-isi-doresc-nunta-si-copil-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Oana Moșneagu și Vlad Gherman își doresc nuntă și copil

Oana Moșneagu spune că este pregătită să se căsătorească cu Vlad Gherman, însă nu își dorește încă un copil. Nu același lucru l-ar putea spune și despre iubitul ei, pe care îl descrie ca fiind un „familist convins”.

„Da` ce mare lucru? Mă duc, zic un „da”, pun o rochie de mireasă, un inel și aia e. Am avut discuții despre treaba asta (n.r. despre căsătorie). Cred că el este pregătit de când s-a născut. El este foarte îndreptat spre direcția asta de familie, de căsnicie, de copil. Eu nu am aceeași tendință la fel de puternică. Este un familist convins. Își dorește foarte mult. Chiar am vorbit recent despre asta și mi-a spus că scopul lui suprem în momentul ăsta este să aibă o familie și să fie un om fericit pe plan personal. Familie, copil.

Eu i-am spus că îmi doresc și eu, evident, la un moment, doar că, pentru mine încă prioritatea este cariera. Cariera este mai importantă, în momentul ăsta. Nu știu cum aș putea să fac să le combin. Adică să fiu și cu un copil de mână, să fiu și pe scenă, să fiu și pe set. Sunt atâtea actrițe care fac treaba asta, doar că eu parcă încă nu mă simt acolo, cumva. El o să mai aștepte, o să aibă răbdare, dar nu 5 ani, 10 ani, evident. Oricum, am și eu o vârstă”, a mai declarat actrița din „Adela”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton