Homepage  / Vedete străine

Reacția Prințului Charles când a întâlnit-o pe Lilibet, fiica Prințului Harry, pentru prima dată

Reacția Prințului Charles când a întâlnit-o pe Lilibet, fiica Prințului Harry, pentru prima dată
9

de Roxana Mirea,

Prințul Harry și Meghan Markel au călătorit în Marea Britanie cu ocazia festivităților dedicate Jubileului de platină al Reginei Elisabeta. Cei doi au fost însoțiți de copiii lor: Archie, în vârstă de 3 ani și Lilibet, în vârstă de un an. Așadar, momentul vizitei Ducilor de Sussex în Marea Britanie a marcat și prima întâlnire a Prințului Charles cu nepoata lui.

Cum a reacționat Prințul Charles când a întâlnit-o pe Lilibet

Prințul Charles s-a bucurat de o vizită „emoționantă” alături de nepoții săi Lilibet, în vârstă de 1 an, și Archie, în vârstă de 3 ani, atunci când Prințul Harry și Meghan Markle au călătorit în Marea Britanie la începutul lunii iunie cu ocazia Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta.

„A fost o vizită fantastică. Prințul a fost încântat să își vadă nepotul și să își întâlnească nepoata pentru prima dată”, a spus o sursă regală pentru People, adăugând că a fost „minunat” să îi aibă pe Harry și Meghan înapoi în Marea Britanie.

Călătoria a marcat prima vizită a lui Lilibet în Marea Britanie. Fiica lui Meghan și a lui Harry s-a născut în California, pe 4 iunie 2021, și încă nu vizitase țara natală a tatălui ei. Archie s-a născut în Marea Britanie pe 6 mai 2019, dar nu se mai întorsese de când avea șase luni.

Prințul și ducesa [de Cornwall] au fost absolut încântați să îi vadă”, continuă sursa, întrucât Charles nu îl mai văzuse pe nepotul său Archie „de ceva vreme”.

„Nu o cunoscuse pe Lilibet, nepoata lui, așa că a fost foarte emoționant să o întâlnească pentru prima dată – a fost un lucru minunat„, spune sursa.

Reacția Prințului Charles când a întâlnit-o pe Lilibet, fiica Prințului Harry, pentru prima datăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Lilibet a cunoscut-o pentru prima dată și pe Regină

Vizita în Marea Britanie i-a oferit lui Lilibet ocazia de a o întâlni pentru prima dată și pe străbunica ei, Regina Elisabeta. Micuța de un an poartă numele monarhului, Lilibet fiind porecla Reginei din copilărie.

Surse de la palat au dezvăluit, de asemenea, miercuri, că ducele și ducesa de Sussex sunt independenți din punct de vedere financiar față de familia regală și se crede că au suportat toate costurile materiale în ceea ce privește participarea lor la Jubileul de platină.

Ducele și ducesa de Sussex merită laurii”, spune o sursă regală. „Atunci când au decis că vor să trăiască în străinătate și să își croiască un drum independent, independent de sprijinul familiei regale, au spus că vor să facă tranziția către independența financiară. Și asta au reușit”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton