Homepage  / Vedete / Vedete străine

Reacția Prințului Harry și a lui Meghan Markle după ultimul gest al regelui Charles. Ducii de Sussex au publicat noi fotografii

Reacția Prințului Harry și a lui Meghan Markle după ultimul gest al regelui Charles. Ducii de Sussex au publicat noi fotografii
13

de Andra Stana,

Ducesa Meghan și Prințul Harry și-au arătat dragostea unul pentru celălalt într-un nou portret realizat de prietenul lor Misan Harriman. Momentul lansării acestei imagini nu este întâmplător, ci vine la scurt timp după ce regele Charles a publicat o imagine în care apare alături de regina consoartă Camilla, dar și de Prințul și Prințesa de Wales, William și Kate.

Noua fotografie în care apar Harry și Meghan a fost postată pe Twitter chiar de către Harriman. Imaginea inedită surprinde un moment de tandrețe între ducele și ducesa de Sussex în timpul apariției lor la conferința One Young World de la începutul lunii septembrie, scrie pagesix.com.

Cuplul stă unul lângă altul, Harry ținând-o de mână pe Meghan. Ducesa poartă o ținută de un roșu aprins, o creație Another Tomorrow. Ansamblul este compus dintr-o bluză de mătase cu mânecă lungă și pantaloni asortați. Între timp, Harry poartă un costum clasic.

„Ducele și Ducesa de Sussex cu câteva momente înainte de a participa la ceremonia de deschidere a @OneYoungWorld luna trecută”, a scris Harriman în descrierea postării.

Participarea lui Meghan și Harry la One Young World a avut loc cu doar câteva zile înainte de moartea reginei Elisabeta a II-a. După ce Palatul Buckingham a anunțat decesul monarhului, cuplul și-a prelungit șederea în Regatul Unit pentru a participa la înmormântarea acesteia și pentru a se alătura celorlalți membri ai familiei regale în perioada oficială de doliu pentru monarh.

De asemenea, Meghan și Harry apar în alte doi fotografii, de această dată alb-negru. În aceste imagini, lansate tot luni, cei doi stau unul lângă altul și se țin de mână.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au retras din familia regală în 2020

Soții Sussex și-au anunțat în 2020 intenția de a se retrage din rolurile lor de membri seniori ai familiei regale. Apoi, ei au părăsit Casa Regală a Marii Britanii și s-au mutat în California, în Statele Unite.

Reacția Prințului Harry și a lui Meghan Markle după ultimul gest al regelui Charles. Ducii de Sussex au publicat noi fotografiiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Detaliul neașteptat din primul portret al familiei regale

În weekend, Palatul Buckingham a dezvăluit primul portret al regelui Charles al III-lea. Noul suveran britanic nu este singur în fotografie, ci apare alături de Camilla Parker Bowles. Dar regele și regina consoartă nu sunt singuri.

Regele Charles al III-lea, Camilla Parker Bowles, prințul William și Kate Middleton apar împreună în noul portret publicat de Palatul Buckingham. Ședința foto la care au participat cele două cupluri a avut loc pe 18 septembrie, în noaptea dinaintea funeraliilor reginei Elisabeta a II-a, scrie pagesix.com.

Portretul, care a fost împărtășit de familia regală prin intermediul rețelelor de socializare sâmbătă seara, a fost realizat de fotograful Getty Chris Jackson. Ședința foto ar fi avut loc chiar înainte de recepția oferită de Charles și Camilla pentru șefii de stat și oaspeții oficiali de peste hotare la Palatul Buckingham. Printre cei invitați s-au numărat președintele american Joe Biden, prima doamnă Jill Biden și premierul canadian Justin Trudeau.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton