Homepage  / Vedete româneşti

Reacția soțului Andreei Tonciu, după cearta dintre ea și CRBL la Survivor 2022. „Arată-ți bărbăția cu mine. Ne vedem curând”

Reacția soțului Andreei Tonciu, după cearta dintre ea și CRBL la Survivor 2022. „Arată-ți bărbăția cu mine. Ne vedem curând”
12

de Roxana Mirea,

Andreea Tonciu și CRBL au avut mai multe discuții în contradictoriu la Survivor România 2022, de la Pro TV. Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu, i-a luat apărarea Faimoasei și i-a transmis un mesaj dur lui CRBL. Ulterior, Daniel Niculescu a șters postarea respectivă de pe Instagram.

Ce i-a transmis soțul Andreei Tonciu lui CRBL

Daniel Niculescu a răbufnit pe rețelele sociale după ce a urmărit la televizor scandalul dintre Andreea Tonciu și CRBL. Cei doi Faiumoși și-au aruncat cuvinte grele la Survivor România 2022. Soțul Andreei Tonciu nu s-a putut abține și i-a transmis un mesaj dur lui CRBL, spunându-i că se vor vedea curând.

„Nu își e rușine să vorbești numai cu p***a? Arată-ți bărbația prin altceva, nu înjurându-mi soția. Nu te gândești că ai și tu o fetiță și poate o să fie înjurată la rândul ei de bărbați în viitor? Nu ai pic de demnitate în tine dacă ai ajuns să înjuri femei într-o competiție în care bărbații ar trebui să aibă grijă de ele, pentru că sunt mai slabe ca voi.

Aratăi-ți bărbația cu mine, nu cu soția mea! Jalnic, atât am de spus în legătură cu ”bărbații” din ziua de azi, în special domnul CRBL care mai are puțin și ia femeile la bătaie. Noroc că mai sunt reguli în acea emisiune, că dacă nu, nu cred că mai avea mult și ajungea să dea și în ea. Dezamăgit de atittudinea acestui ”domn” nea Caisă. Ne vedem curând nea Caisă”, i-a spus Daniel Niculescu lui CRBL, potrivit spynews.ro.

Reactia-sotului-Andreei-Tonciu-dupa-cearta-dintre-ea-si-CRBL-la-Survivor-2022.-„Arata-ti-barbatia-cu-mine.-Ne-vedem-curand-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Andreea Tonciu, propusă spre eliminare la Survivor 2022

Andreea Tonciu a fost propusă spre eliminare după ce echipa Faimoșilor a pierdut jocul de eliminare. Faimoșii au făcut nominalizări, iar Andreea Tonciu a avut cele mai multe voturi din partea colegilor ei.

Pentru că a cedat psihic încă din primele momente în care am ajuns în show-ul ăsta. Se poate spune că trage în jos echipa și pentru că chiar dacă este o persoană minunată, nu este Survivor”, a spus Elena Chiriac, explicând de ce a nominalizat-o spre eliminare pe Andreea Tonciu.

Am votat Andreea Tonciu pentru că nu i se potrivește această emisiune deloc. Andreea nu poate face față Survivor. Ea a crezut că este mult mai ușor. Nu are nicio șansă de acomodare. Andreea Tonciu trebuie să plece acasă pentru că Survivor nu este pentru ea”, a spus și CRBL.

Are un suflet bun, însă este o persoană care, toată viața ei, a fugit de ea însăși. Aici, la Survivor, nu a avut încotro decât să se cunoască pe ea și s-a speriat de rezultat. De aici, toate certurile, toate energiile negative de care noi în echipa aceasta nu avem nevoie”, a spus și Emil Regle, despre Andreea Tonciu.

Ceilalți doi concurenți propuși spre eliminare sunt Otilia și Robert Niță.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton