Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Reacția lui Ștefan Bănică jr de ziua băiatului său. Radu Ștefan a schimbat prefixul. „Nu-mi vine să cred”

Reacția lui Ștefan Bănică jr de ziua băiatului său. Radu Ștefan a schimbat prefixul. „Nu-mi vine să cred”
6

de Andra Stana,

Radu Ștefan Bănică a împlinit astăzi 20 de ani. În această zi specială, Ștefan Bănică jr i-a transmis fiului său un mesaj, pe contul de socializare. Mândrul tată a atașat și o imagine cu băiatul său.

Mesajul lui Ștefan Bănică de ziua fiului său, Radu

„Azi face 20 de ani! Iar mie tot nu-mi vine sa cred… ”, a scris Ștefan Bănică jr pe Facebook, citat de libertatea.ro.

Ștefan Bănică mai are o fată, pe Violeta, din căsnicia cu Andreea Marin și un băiat, din căsnicia cu Lavinia Pârva, cea alături de care trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste.

Radu-Stefan-Banica-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Băiatul lui Ștefan Bănică și-a deschis propria afacere

La cei 20 de ani ai săi, Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică jr, se poate lăuda cu propria afacere, deschisă de curând. Tânărul actor a făcut anunțul pe contul de socializare, unde a publicat imaginea realizată în fața locației.

„Sunt foarte fericit să vă spun că unul dintre visurile mele s-a împlinit anul acesta. Vă aștept pe toți la o cafea bună, la un brunch și, de ce nu, un pahar de prosseco”, a scris Radu Ștefan Bănică în mediul online.

Tânărul a recunoscut că mama lui i-a fost cel mai mare sprijin în ultima perioadă. Ea l-ar fi ajutat să lanseze noua afacere. În ceea ce-l privește pe Ștefan Bănică jr, acesta a rămas impresionat de cafeneaua deschisă de fiul său.

„Sprijinul moral este de la mama mea. Este un adevărat stâlp în tot ceea ce fac, mai ales la cafenea. Mama a fost aici de la început, de când am intrat și eu. Am construit împreună. Tata a spus că este interesant, că este un concept frumos”, a declarat Radu Ștefan la „Teo Show”.

Sursa foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton