Homepage  / Vedete

Reacția uimitoare a lui Enzo, fostul iubit al Antoniei, despre împăcarea dintre ea și Andrei Ștefănescu

Reacția uimitoare a lui Enzo, fostul iubit al Antoniei, despre împăcarea dintre ea și Andrei Ștefănescu

de Andra Stana,

La aproape doi ani de la divorț, Andrei Ștefănescu și Antonia au mai dat o șansă poveștii lor de iubire. Informația a fost confirmată de Enzo, cel care i-a fost iubit Antoniei după despărțirea de solistul de la Alb Negru.

În toamna lui 2021, Andrei Ștefănescu și Antonia au luat pe toată lumea prin surprindere cu vestea divorțului. Fuseseră o pereche timp de 7 ani.

Totul s-a schimbat la început de 2022. Cei doi nu au confirmat încă în mod oficial că formează din nou un cuplu. În schimb, cel care a vorbit deschis despre împăcarea lor a fost Vincenzo Airello, cel alături de care Antonia a trăit o scurtă poveste de dragoste după divorț, scrie click.ro.

Andrei Ștefănescu și Antonia s-au împăcat, la un an de la divorț

Întrebat ce reprezentă pentru el relația cu Antonia, Vincenzo a fost sincer. Printre altele, Enzo a punctat și faptul că Antonia și Andrei ar forma un cuplu din nou.

„A fost o perioadă foarte frumoasă din viața mea, a fost o experiență minunată, cu o persoană extraordinară! Nu comentez împăcarea cu Andrei, este alegerea lor, viața lor, sunt o familie, nu mă privește! Am investit foarte multă energie, foarte mult timp, am investit sentimentele mele, viața mea, creierul meu…’

Astăzi, între cei doi ar fi rămas o prietenie. „Am spus că îi voi fi alături pentru orice, ca în prima zi, a fost alte decizii în care eu nu am nicio treabă, eu sunt acolo, nu am mai vorbit cu ea. Suntem cunoștințe, cred!’, a mai completat Vincenzo, potrivit cancan.ro.

Andrei Ștefănescu, după divorț: „Cel mai bine e să rupi legătura”

Una dintre cele mai surprinzătoare divorțuri din showbiz-ul românesc a fost chiar cel anunțat de Andrei Ștefănescu. 

La finalul lunii noiembrie a anului trecut, artistul anunța în mediul online că a divorțat de Antonia, femeia cu care a format un cuplu timp de 7 ani și cu care are împreună un băiețel, Ayan:

„După 7 ani de relație, o poveste frumoasă de dragoste și o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne despărți. În luna septembrie am finalizat divorțul la notar, pe cale amiabilă, și am căzut de acord asupra tuturor deciziilor care îl privesc pe Ayan și nu numai”, scria Andrei Ștefănescu.

De ce a divorțat Andrei Ștefănescu 

La aproape jumătate de an de la separare, Andrei Ștefănescu a vorbit pentru prima oară public despre divorț. Concurentul de la „Te cunosc de undeva!” a vorbit despre motivele care au stat la baza acestei decizii și despre relația pe care o are în prezent cu Antonia, mama băiețelului lor.

„Dacă aș putea să explic…nu știu ce s-a întâmplat. Sunt lucruri în viață pe care nu le putem explica, se întâmplă și atât. Asta a fost. Nu ne-a luat prin surprindere, așa a fost să fie. Nu știu dacă poți să povestești, pur si simplu se întâmplă și atunci e cel mai bine să rupi legătura. Cel mai bine e ca Ayan să nu simtă. Relația mea cu el e mai bună, am petrecut timp cu el pe care nu l-am petrecut înainte. Am încercat să îmi fac mai mult timp pentru mine cu el decât înainte. La un moment dat va înțelege, dar mai bine să o facă mai târziu. Trebuie să aștepți relația următoare ca să vezi dacă ai învățat ceva. Viața e atât de surprinzătoare și de ciudată, încât trebuie să aștepți pasul următoar. Eu și cu ea avem o relație foarte bună, frumoasă. Ieșim cât de des putem cu copilul. Avem o relație civilizată”, a explicat Andrei Ștefănescu la Xtra Night Show.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton