Homepage  / Vedete româneşti

Reacția incredibilă a lui Carla’s Dreams după ce Mihai Morar i-a spus pe nume. „Să nu mă mai numești așa”

Reacția incredibilă a lui Carla’s Dreams după ce Mihai Morar i-a spus pe nume. „Să nu mă mai numești așa”

de Roxana Mirea,

Carla’s Dreams a fost invitat în podcastul „Fain&Simplu”, găzduit de Mihai Morar, unde a vorbit despre mai multe aspecte ale vieții sale. Ei bine, la un moment dat, Mihai Morar i-a spus pe nume artistului, lucru care l-a făcut pe Carla’s Dreams să aibă o reacție neașteptată.

Reacția lui Carla’s Dreams după ce Mihai Morar i-a spus pe nume

Mihai Morar l-a avut invitat în podcastul său „Fain&Simplu” pe Carla’s Dreams. La un moment dat, a avut loc o conversație neașteptată între cei doi. Când a vorbit despre el la viitor, Carla’s Dreams s-a prezentat ca Tudor, ulterior realizând ce a spus și corectându-se: „Mă rog, Sergiu”. Când a auzit, Mihai Morar a spus și el un alt nume, respectiv Narcis. În acel moment, artistul s-a aprins și l-a rugat să nu îl mai numească așa., potrivit wowbiz.ro.

Mihai Morar: „Te-ai pus vreodată în pielea ta la finalul vieții și întrebându-te: <>”

Carla’s Dreams: „Eu îmi imaginez în multe privințe ce o să se spună despre mine peste 5 ani. Eu stau cu țigara în mână acum și este posibil ca…Tudor peste cinci… Mă rog, Sergiu…”

Mihai Morar: „Narcis!”

Carla’s: „Da, da, da. Să nu mă mai numești așa.”

Mihai Morar: „Nu-i place să-i spunem pe nume.”

Carla’s: „Dă să-l batem…”

Carla’s (n.r- continua discutia): „O să-i pară rău (n.r- referindu-se la el în viitor). Si eu, în anumite decizii, mă gândesc ce o să spună el despre ce am făcut, fix așa cum mă gândesc eu la cel de acum cinci ani, despre care ai vorbit.

Eu mă bucur pentru unele lucruri pe care le-a făcut și îi mulțumesc frumos pentru anumite chestii pe care le-a decis sau pe care nu le-a făcut, deși foarte tare putea.”

Carla’s Dreams a fost reclamat la CNA

Tot în podcastul lui Mihai Morar, Carla’s Dreams a dezvăluit că a fost reclamat la CNA din cauza hiturilor lui.

„Vă rog frumos, dați-ne în judecată, pentru că data trecută dosarele voastre au nimerit la un om deștept de la CNA. Au dat în judecată Îți spun un secretuț. Au dat în judecată trei piese. Am vrut atât de tare să se nimerească la cineva, care pur și simplu să cenzureze piesa. Era superb dacă se întâmpla asta. Basarabean, cenzurat în București de CNA. , , la toate le-au găsit câte ceva. Îți imaginezi cum ar fi fost să fie piesele mele cenzurate pe radio și TV?”, a mărturisit Carla’s Dreams, la podcastul Fain&Simplu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton