Homepage  / Vedete româneşti

Reacția neașteptată a lui Dan Negru după ce doi celebri prezentatori au plecat de la Kiss FM

Reacția neașteptată a lui Dan Negru după ce doi celebri prezentatori au plecat de la Kiss FM
3

de Roxana Mirea,

Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu și-au luat rămas-bun de la Kiss FM, după mai mulți ani de zile petrecuți la matinalul postului de radio. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a Kiss FM, iar în secțiunea de comentarii, Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu au mulțumit tuturor celor care i-au ascultat de-a lungul acestor ani. Pe de altă parte, una dintre reacțiile care a ieșit în evidență a fost cea a lui Dan Negru.

Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu au plecat de la Kiss FM

Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu și-au luat rămas-bun de la Kiss FM.

„Prieteni, a venit momentul să ne luăm rămas-bun de la Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu, după opt, respectiv, cinci ani petrecuți la matinalul Kiss FM. Colaborarea dintre „Rusu & Andrei” și Kiss FM a ajuns la final, iar noi, împreună cu băieții, vă mulțumim pentru toate momentele frumoase petrecute împreună și pentru că ați făcut din emisiunea noastră cel mai ascultat show de radio din România.

Atât pe noi, cât și pe „ursuleți”, ne așteaptă succese noi! WE KISS YOU!”, este anunțul publicat pe pagina de Facebook a postului de radio.

Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu au scris și ei câteva rânduri în secțiunea de comentarii, prin intermediul cărora mulțumesc celor care le-au fost alături în toți acești ani de când prezintă matinalul.

Vă mulțumesc tuturor că în acești 5 ani ați dat un sens vieții mele și că m-ați acceptat cu toate defectele mele. Sper că am reușit să vă aduc măcar jumătate din bucuria pe care mi-ați adus-o voi dimineață de dimineață. Mă înclin în fața voastră! ❤️

Cu siguranță, vom fi din nou împreuna în curând”, a scris Ionuț Rusu.

Multumesc frumos tuturor ascultatorilor alaturi de care ne-am inceput diminetile in fiecare zi. A fost o onoare sa va simt alaturi. ❤️

Ati fost, sunteti si veti ramane o parte din inima mea. Va pup cu drag!”, a transmis și Andrei Ciobanu.

Andrei-Ciobanu-si-Ionut-Rusu-pleaca-de-la-Kiss-FM-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Reacția neașteptată a lui Dan Negru

Postarea prin care este anunțată plecarea celor doi matinali de la Kiss FM a strâns nenumărate reacții, însă una dintre cele mai vizibile a fost cea a lui Dan Negru. Prezentatorul de la Kanal D a spus că este invidios pentru că puține companii mulțumesc celor care pleacă.

„Buna postare! Sunt invidios! Puține companii mulțumesc celor care pleacă! Felicitari pentru recunoștința! Sunt invidios și totodata încrezător ca breasla mea știe să și mulțumească. Nu credeam pentru ca n-am mai întâlnit. E o premiera. Bravo!”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Nicoleta Creciunesc a fost cea care a luat locul lui Ionuț Rusu și Andrei Ciobanu la microfon din această săptămână, scrie Paginademedia. Contractele cu Ionuţ Rusu şi cu Andrei Ciobanu s-au încheiat mai devreme şi nu au fost prelungite.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton