Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Primele reacții ale Alexandrei Stan și ale soțului ei, Emanuel, după zvonurile că divorțează: „În dragoste nu există frică”

Primele reacții ale Alexandrei Stan și ale soțului ei, Emanuel, după zvonurile că divorțează: „În dragoste nu există frică”
7

de Andra Stana,

Recent, după mai puțin de jumătate de an de la nunta lor, organizată în mare secret, au apărut zvonuri cum că Alexandra Stan a divorțat deja de Emanuel. Mai mult, un mesaj postat de bărbat pe rețelele de socializare a pus pe toată lumea pe gânduri.

Alexandra Stan și Emanuel s-au căsătorit în mare secret în urmă cu 5 luni. Acum, se pare că povestea lor de dragoste s-a încheiat.

Primele semne de întrebare au apărut atunci când artista a renunțat să mai poarte verigheta. Apoi, a ales să șteargă toate pozele cu soțul ei. La scurt timp după ce Alexandra Stan a făcut acest gest, Emanuel a șters și el pozele cu soția sa.

Ce mesaj controversat a postat Emanuel online

Recent, pe rețelele de socializare, soțul Alexandrei Stan a postat un mesaj care a stârnit multe controverse.

„În dragoste nu există frică, ci dragostea desăvârșită izgonește frica, pentru că frica are cu ea pedeapsa și cine se teme n-a ajuns desăvârșit în dragoste”, a fost mesajul lui Emanuel Necatu, citat de libertatea.ro.

Până acum, cei doi nu au confirmat divorțul și preferă să păstreze discreția în ceea ce privește căsnicia lor.

Alexandra Stan și Emanuel Necatu s-au căsătorit în luna aprilie, iar Elena Lasconi a fost cea care le-a oficializat căsătoria.

Ce spunea Alexandra Stan despre soțul ei

În urmă cu câteva luni, Alexandra Stan avea numai cuvinte de laudă la adresa soțului ei. Emanuel a fost primul care a spus „Te iubesc”.

Relația lor a început dintr-o prietenie, iar bărbatul a fost chiar consilierul ei și a ajutat-o în ceea ce privește dezvoltarea personală.

„Noi ne-am plăcut amândoi, dar el s-a comportat ca un adevărat profesionist, timp de două-trei săptămâni m-a consiliat vizavi de dezvoltarea mea personală, de lucrurile pe care aș putea să le îmbunătățesc la mine și atât.

Ulterior, ne-am împrietenit, am început să ținem unul la celălalt, doar că niciunul dintre noi nu avea curajul să dezvăluie lucrul ăsta. Emanuel a spus primul «Te iubesc!» și a fost un moment care m-a detensionat.

Un moment pe care îl așteptam și în urma căruia am răsuflat ușurată, în sfârșit, pentru că și eu voiam să zic asta. A fost magic!”, a mărturisit Alexandra Stan, pentru VIVA!.

Alexandra Stan, prima reacție: „Toate zidurile mele s-au prăbușit”

Alexandra Stan, prima reacție, după despărțirea de Emanuel Necatu. Deși Alexandra nu a dat până acum nicio declarație oficială despre despărțirea de Emanuel, artista a postat un videoclip pe pagina ei de Instagram, în care ascultă o melodie cu un mesaj trist, scrie viva.ro.

„A fost odată ca niciodată/ Să ne îndrăgostim/ Eram atât de siguri/ Orbiți de stelele de deasupra/ Am încercat și am încercat să te avertizez/ Că m-aș putea destrăma/

Toate zidurile mele s-au prăbușit asupra mea/ Nu mă poți salva/ Toate zidurile mele s-au prăbușit asupra mea/ Nu mă poți schimba’, sunt versurile piesei pe care o ascultă Alexandra Stan, la Instastory.

Alexandra-Stan-16-septembrie-2021-instagram-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton