Homepage  / Vedete străine

Reacțiile lui Johnny Depp și Amber Heard, după ce actorul a câștigat procesul de defăimare

Reacțiile lui Johnny Depp și Amber Heard, după ce actorul a câștigat procesul de defăimare
11

de Roxana Mirea,

Johnny Depp a câștigat procesul de defăimare împotriva lui Amber Heard. De asemenea, și actrița din „Aquaman” a avut parte de o mică victorie în procesul intentat împotriva fostului soț. După aflarea verdictului, Amber Heard a spus că este profund dezamăgită, pe când Johnny Depp a declarat că juriul i-a redat viața pe care o pierduse.

Johnny Depp a câștigat procesul împotriva lui Amber Heard

Johnny Depp a câștigat procesul de defăimare împotriva fostei soții, Amber Heard. Juriul a ajuns la un verdict unanim miercuri, 1 iunie, după o deliberare de trei zile în care a dezbătut dacă actrița din „Aquaman” l-a defăimat pe Depp în editorialul său din 2018 pe care l-a scris pentru The Washington Post, în care s-a referit la ea însăși ca la o figură publică care reprezintă abuzul domestic.

Johnny Depp a primit 10 milioane de dolari în daune compensatorii și 5 milioane de dolari în daune punitive. Între timp, Amber Heard a obținut și ea o victorie în procesul intentat împotriva lui Johnny Depp, juriul acordându-i 2 milioane de dolari în daune compensatorii, dar 0 dolari în daune punitive.

Cu toate acestea, există o șansă ca daunele să fie contestate în lunile următoare, potrivit Page Six.

Amber Heard, în vârstă de 36 de ani, a fost prezentă în sala de judecată pentru audierea verdictului, în timp ce Depp, în vârstă de 58 de ani, a ascultat verdictul din Marea Britanie din cauză că a avut „angajamente anterioare” pe care a trebuit să le onoreze, potrivit reprezentanților săi.

Johnny Depp v Amber Heard Trial – VirginiaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Reacția lui Amber Heard după ce a pierdut procesul

Amber Heard a avut o primă reacție după verdictul juriului și a transmis un mesaj prin care spune că este profund dezamăgită.

„Dezamăgirea pe care o simt astăzi este dincolo de cuvinte. Mi se rupe inima că muntele de dovezi nu a putut să treacă de puterea și influența disproporționate ale fostului meu soț.

Sunt și mai dezamăgită de ce înseamnă acest verdict pentru alte femei. Este un pas în spate. Întoarce ceasul într-o perioadă în care faptul că o femeie vorbește însemna că va fi umilită public. Ne întoarce la ideea că violența împotriva femeilor nu trebuie să fie luată în serios.

Cred că avocații lui Johnny au reușit să convingă juriul să treacă cu vederea problema cheie a libertății de exprimare și să ignore dovezile care au fost atât de concludente încât am câștigat în Marea Britanie.

Sunt tristă că am pierdut acest proces. Dar sunt și mai tristă de faptul că pare că am pierdut un drept pe care credeam că îl am ca americancă – de a vorbi liber și deschis”, a transmis Amber Heard.

Reacția lui Johnny Depp după ce a cîștigat procesul împortiva lui Amber Heard

Între timp, Johnny Depp a transmis și el un mesaj după ce a căștigat procesul împotriva lui Amber Heard. Acesta a spus într-o că juriul „mi-a dat viața înapoi”.

„În urmă cu șase ani, viața mea, a copiilor mei, a celor mai apropiați de mine și, de asemenea, a oamenilor care, timp de foarte mulți ani, m-au susținut și au crezut în mine, s-a schimbat pentru totdeauna. Totul într-o clipită

Prin intermediul presei, mi s-au adus acuzații false, foarte grave și penale, care au declanșat o avalanșă nesfârșită de conținut plin de ură, deși nu mi s-a adus nicio acuzație. Aceasta a făcut deja de două ori înconjurul lumii în decurs de o nanosecundă și a avut un impact seismic asupra vieții și carierei mele.

Și șase ani mai târziu, juriul mi-a redat viața. Sunt cu adevărat recunoscător

Decizia mea de a continua acest caz, cunoscând foarte bine înălțimea obstacolelor juridice cu care mă voi confrunta și inevitabilul spectacol mondial în viața mea, a fost luată doar după o reflecție considerabilă.

Încă de la început, scopul introducerii acestui caz a fost acela de a dezvălui adevărul, indiferent de rezultat. A spune adevărul era ceva ce le datoram copiilor mei și tuturor celor care au rămas neclintiți în sprijinul lor față de mine. Mă simt liniștit știind că în sfârșit am realizat asta.

Sunt și am fost copleșit de toată dragostea, de sprijinul colosal și de bunătatea din întreaga lume.

Sper că demersul meu de a face ca adevărul să fie spus va fi ajutat și pe alții, bărbați sau femei, care s-au aflat în situația mea, iar cei care îi sprijină să nu renunțe niciodată. Sper, de asemenea, că acum se va reveni la poziția de nevinovat în ceea ce mă privește până la proba contrarie, atât în cadrul instanțelor, cât și în mass-media.

Doresc să recunosc munca nobilă a judecătorului, a juraților, a personalului instanței și a șerifilor care și-au sacrificat propriul timp pentru a ajunge în acest punct, precum și echipei mele de avocați sârguincioși și neclintiți care au făcut o treabă extraordinară pentru a mă ajuta să împărtășesc adevărul. Ce e mai bun urmează să vină și noul capitol a început în sfârșit”, a fost mesajul transmis de Johnny Depp.

Actorul a încheiat cu un citat în latină, „Veritas numquam perit”, care se traduce prin „Adevărul nu piere niciodată”.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton