Homepage  / Știri / Televiziune

Realizatoarea TV Lucia Hossu Longin este invitata lui Paul Surugiu Fuego, la „Drag de România mea”

Realizatoarea TV Lucia Hossu Longin este invitata lui Paul Surugiu Fuego, la „Drag de România mea”
3

de Redactia Tvmania

Duminică, la TVR 2, realizatoarea de televiziune și scriitoare Lucia Hossu Longin, profesionistul cu o voce inconfundabilă, va păși prima oară într-un studio de divertisment, după 30 de ani de televiziune, în emisiunea lui Paul Surugiu Fuego, ce începe la ora 15.00 – „Drag de România mea”.

2 (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

De asemenea, duminică, de la ora 15.00, pe TVR 2, momentele de colecție se vor ține lanț, având nenumărate surprize. Îl veți cunoaște pe fiul celebrului cuplu Dana Bartzer și Dan Creimerman, Robert Creimerman, care este un excepțional pianist și care va canta o partitură celebră. Camelia Potec va vorbi despre mandria de a fi roman la o competitie sportiva, ea fiind una dintre cele mai iubite inotătoare ale lumii. Gheorghe Gheorghiu și Ileana Șipoteanu ne poartă în lumea muzicii de dragoste, iar actorii Cristina Deleanu și Eugen Cristea în universul teatrului și-a poeziei.

Paul Surugiu Fuego va oferi și el momente muzicale de excepție. Acum câteva zile, artistul a susținut un concert eveniment la Chișinău, un regal de aproape patru ore, cu orchestra Fraților Advahov, unde a fost premiat de ministerul Culturii Republicii Moldova pentru merite deosebite și pentru cei 25 de ani de carieră artistică. Acesta a cântat despre unirea celor două țări, în genunchi, cu sala în picioare, peste 2000 de oameni. De asemenea, printre invitații săi speciali s-a numărat marele compozitor Eugen Doga, care i-a dăruit recent o piesă scrisă special pentru el.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton