Homepage  / Vedete / Vedete străine

Rebecca Ferguson va juca în serialul „Wool”, adaptarea trilogiei celebrului Hugh Howey

Rebecca Ferguson va juca în serialul „Wool”, adaptarea trilogiei celebrului Hugh Howey

de Ioana Maria,

Excelenta actriță Rebecca Ferguson („Regina albă”, „Misiune: Imposibilă. Declinul”) va juca rolul principal din ecranizarea trilogiei distopice scrise de Hugh Howey, tradusă și la noi, cu titlul „Silozul”, într-un serial SF comandat de Apple TV, scrie tbivision.com.

Pe Rebecca Ferguson o vom vedea în mult-așteptatul SF „Dune” (a cărui premieră e programată pentru luna septembrie), dar și în viitoarele două filme din franciza „Misiune: Imposibilă” (care se vor lansa în 2022). Recent, s-a anunțat că actrița va juca rolul principal și va fi și producător al noului serial SF inspirat de scrierile lui Hugh Howey, care se află deja în pre-producție.

Scriitorul american a scris inițial nuvela „Lâna”, publicată în 2011, care avea să fie urmată de seria literară „Silozul”, prin care a devenit celebru. După ce a publicat inițial la o editură mică, Hugh Howey a hotărât să-și publice cărțile pe cont propriu, prin sistemul Kindle Direct Publishing de la Amazon. Seria literară „Silozul”, care cuprinde, printre altele, titluri precum „Silozul. Generațiile” sau „Silozul. Începuturile”, a fost comparată cu „1984”, celebrul roman al lui George Orwell sau cu faimoasa carte „Minunata lume nouă”, a lui Aldous Huxley.

Acțiunea să se petrece într-un viitor distopic, în care planeta este în ruine, iar aerul irespirabil. Puținii supraviețuitori s-au adăpostit într-un labirint subteran numit „Silozul” și pot să comunice cu lumea de deasupra doar printr-un ecran. Cei care se răzvrătesc sunt pedepsiți simplu, dar înspăimântător – sunt lăsați să iasă afară. Printre ei se află și Juliette, o ingineră curajoasă care va fi interpretată de Rebecca Ferguson.

Producția serialului „Wool” face parte dintr-o acțiune amplă a platformei Apple, care intenționează să-și lărgească producțiile originale difuzate în Statele Unite, investind în acest scop 430 de miliarde de dolari. Apple plănuiește să lanseze zeci de producții, să creeze mii de locuri de muncă și să sprijine industria creativă.

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton