Homepage  / Vedete străine

Rebel Wilson, devastată după ce a pierdut primul copil. De ce a apelat la o mamă surogat

Rebel Wilson, devastată după ce a pierdut primul copil. De ce a apelat la o mamă surogat
6

de Roxana Mirea,

Rebel Wilson a vorbit despre durerea pe care a simțit-o după ce a pierdut primul copil, anul trecut - cu câteva luni înainte de a se naște fiica ei, Royce. Ea a explicat de ce a apelat, în cele din urmă, la o mamă surogat. De asemenea, actrița a mai mărturisit că familia iubitei sale nu prea este de acord cu relația lor.

Rebel Wilson a pierdut primul copil

Rebel Wilson a mărturisit că a pierdut un copil în timpul primei sale încercări de a avea un copil prin intermediul unei mame surogat. Mama surogat a suferit un avort spontan.

Am încercat cu o mamă surogat să am un copil și, din păcate, a pierdut sarcina, ceea ce este foarte… Ești atât de entuziasmat atunci când te aștepți să ai un copil și a fost foarte trist”, și-a amintit ea. „Am fost în doliu la acel moment, dar apoi să am un al doilea embrion, a fost uimitor”.

Chiar cred că este un mic miracol că s-a întâmplat. Trecusem prin destul de multe în ultimii ani în ceea ce privește călătoria fertilității. Acum mă uit la ea și am o familie, am un fel de familie instantanee, iar micuța Roycey este uimitoare, este un îngeraș”, a mai spus ea.

De asemenea, vedeta din „Bridesmaids” a vorbit despre provocarea pe care a reprezentat-o maternitatea și despre cât de mult „respect” are față de mame.

Este atât de greu”, a spus ea. „Poate că te simți puțin deconectată de faptul că ai o mamă surogat și nu treci prin sarcină, dar asta a fost cea mai bună opțiune din punct de vedere medical atunci când mai aveam doar un singur embrion, așa că am zis că voi alege ceea ce se spune că are cea mai mare rată procentuală de succes. Maternitatea este atât de grea, am atât de mult respect pentru toate mamele.”

„Familia Ramonei nu a fost la fel de tolerantă”

Rebel Wilson a anunțat public că are o relație cu Ramona Agruma, în iunie 2022. Actrița a povestit că atunci când a început relația cu iubita ei, deja un copil prin intermediul unei mame surogat.

Aveam o relație cu Ramona doar de două luni și a trebuit să-i spun: ‘Apropo, mama surogat pare să fi ieșit din primul trimestru și este ceva serios, iar eu voi avea un copil până la sfârșitul anului’”, a spus Wilson în podcastul „The Pick Up with Britt, Laura și Mitch”.

BFI London Film Festival Luminous GalaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

După ce a suferit enorm după pierderea primului copil, Wilson a încercat din nou și în cele din urmă a primit o fetiță prin intermediul unei mame surogat, în noiembrie. Anunțând venirea pe lume a fiicei sale, Rebel Wilson a dezvăluit că mereu a visat să aibă propria familie.

Wilson a spus că va fi „recunoscătoare pentru totdeauna” tuturor celor care au ajutat-o să devină mamă și a lăudat-o pe „superba mamă surogat care a purtat-o pe [Royce] și a adus-o pe lume cu atâta grație și grijă”.

Actrița a mai dezvăluit că familia iubitei sale, Ramona Agruma, nu a fost foarte încântată de relația lor.

Întreaga mea familie a fost pur și simplu extraordinară”, a spus actrița. „Familia Ramonei nu a fost la fel de tolerantă. Și astfel, în multe privințe, a fost mult mai greu pentru ea să fie nevoită să facă publică vestea.”

„Nefiind în atenția publicului până acum, este mult mai greu pentru ea. Este atât de trist să vezi ce s-a întâmplat cu familia ei din cauza asta. Să sperăm că oamenii își vor schimba atitudinea față de anumite lucruri”, a declarat Wilson pentru gazdele Brittany Hockley și Laura Byrne.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton